- 6 Eylül 2014
- 93.364
- 64.246
- 4.608
Hangisi daha iyi 1. Olursa herhaldeingiltere mi yoksa ispanya mi bu neye göre belirleniyor acaba

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi daha iyi 1. Olursa herhaldeingiltere mi yoksa ispanya mi bu neye göre belirleniyor acaba

Ispanya ve Ingiltere cepte daha iyi bir birinci icin bekletiliyorHangisi daha iyi 1. Olursa herhalde![]()
Bu tabloya göre belirleniyor hocamingiltere mi yoksa ispanya mi bu neye göre belirleniyor acaba
baktimda su anki tabloya göre ingilterenin gelmesi daha olasiBu tabloya göre belirleniyor hocam
Evet hocam büyük ihtimalle öyle olur zatenbaktimda su anki tabloya göre ingilterenin gelmesi daha olasi
Vallaha Çekya belamızı sevecekmiş gibi duruyor, hiç öyle bilerek falan olmaz yani.3. olunca kim cikiyor
Portekiz 2-3 önce gecerse bilerek kaybedelim
3. olunca ispanya/ingiltere, her türlü y yedik3. olunca kim cikiyor
Portekiz 2-3 önce gecerse bilerek kaybedelim
Doğru çünkü bu grubun 3.sü 2 puanda kalıyor o zaman maksimum ama maçı HUM yönetmiyorki.bir rivayet var
ingiltere yenerse biz bu maçtan bağımsız çıkıyoruz falan diye en iyi 3üncü kafasına...
doğru ise ingiltere maçnın HUM yönetiminde olması komedi değil mi ?
e dün haluklar sallamışlar o zaman.. HUM dediler diye bende nasıl yav falan dedim.Doğru çünkü bu grubun 3.sü 2 puanda kalıyor o zaman maksimum ama maçı HUM yönetmiyorki.
4. Hakemdir belki.e dün haluklar sallamışlar o zaman.. HUM dediler diye bende nasıl yav falan dedim.
Gürcistan kazanırsa?Aynen çekler 1 puan yani garanti.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tam aksine kafasında varsa doğru düşünüğünü oynatmalı ...Umuyorum hiçbir Galatasaraylı futbolcu oynamaz bu maçta. Yönetimden de bu işe dur diyecek bir çağrı bekliyorum. Yetti artık beslenen düşmanlıktan ve kinden artık gerçekten gına geldi.