- 26 Ocak 2021
- 41.270
- 40.516
- 3.078
Ben bizim Milli Takım'a güvenmediğim için kimseyi almadım reisBarış'ı alacaktım daha sonra Semihle başlar falan filan diye almadım oynarsa 2. hafta ben de Barış'ı alırım Nico Williams'ın yerine
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bizim Milli Takım'a güvenmediğim için kimseyi almadım reisBarış'ı alacaktım daha sonra Semihle başlar falan filan diye almadım oynarsa 2. hafta ben de Barış'ı alırım Nico Williams'ın yerine
![]()
Göster fm uzmanlığını.lig çok dolgun benim aklım ermez şimdi
Katılmıyor musun fantasysfilig çok dolgun benim aklım ermez şimdi
Katılmıyor musun fantasysfi
Ukraynalı oyunculara yönelelimlig çok dolgun benim aklım ermez şimdi
Kandırma üyeleriUkraynalı oyunculara yönelelim![]()
Yaptın mı kadrolig çok dolgun benim aklım ermez şimdi
Ben de hep öyle yapıyorum ŞL'de her seferinde de puanımı kırıyordu. Şimdi ben bugün atıyorum Sane'yi kaptan yapsam, yarın değiştirsem puanımı kırmayacak mı? Ya da aynısı oyuncu değişiklikleri için de geçerli.FC Haftaya Netlesir adıyla yerimizi aldık.
Her gün kaptanlık ve oyuncu değiştirme hakkı var bu arada. Bu yönüyle EPL fantasy'den farklı. Bugün Almanya veya İskoçya'dan biri varsa kadronuzda kaptan yapın birini mesela. İyi puan alan olursa x2 alma fırsatını kaçırmayın.
Tek bir kaptan seçme hakkımız yok mu her gün maçının biriyle kaptan seçebiliyor muyuz ki?FC Haftaya Netlesir adıyla yerimizi aldık.
Her gün kaptanlık ve oyuncu değiştirme hakkı var bu arada. Bu yönüyle EPL fantasy'den farklı. Bugün Almanya veya İskoçya'dan biri varsa kadronuzda kaptan yapın birini mesela. İyi puan alan olursa x2 alma fırsatını kaçırmayın.
Transfer her gün 2 mi yoksa 2. Maclar bitene kadar toplam 2 miYaptın mı kadro
Ceza puanı gibi bir şey yok. Kaptanlığı alınca oyuncu normalde alacağı puana düşüyor. 17-18'inde falan oynayacak oyuncuları da yedekte tutmak daha mantıklı. Sonraki günlerde puanını beğenmediğiniz oyuncuların yerine alırsınız yedekten.Ben de hep öyle yapıyorum ŞL'de her seferinde de puanımı kırıyordu. Şimdi ben bugün atıyorum Sane'yi kaptan yapsam, yarın değiştirsem puanımı kırmayacak mı? Ya da aynısı oyuncu değişiklikleri için de geçerli.
Her gün kaptan değişme hakkı var. Alınan puandan memnunsanız dokunmayabilirsiniz tabi.Tek bir kaptan seçme hakkımız yok mu her gün maçının biriyle kaptan seçebiliyor muyuz ki?