Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.540
- 2.223
Konate 11 başlıyor mu Fransa da???
Yes
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konate 11 başlıyor mu Fransa da???
Kaptanı mbappe mi yapsam wirtzte kalsa mı kararsız kaldım bendeMbappe'nin oynadığı gün Mbappe'yi kaptan yapmadım. Risk budur.
Mbappe wirtz puani için 2 gol atması lazim. Risk almak zor bu durumda.Kaptanı mbappe mi yapsam wirtzte kalsa mı kararsız kaldım bende
Evet wirtzte bırakacagım gibi son kararı 1 tane net yazarda 2.yi bilmiyorum o riski almayacak gibiyim.Mbappe wirtz puani için 2 gol atması lazim. Risk almak zor bu durumda.
Benim kaleci donnarummaydi 2 puan aldiOyuncu degisikligi icin son 10 dakika
Evet simdi Donnarumma'yi kenara alirsan o 2 puani gidecek, iste o zaman Lunin'in ne yapacagi onemli. Cok gol yemez, ve cok kurtaris yaparsa o 2 puani gecebilir. Iste buna gore karar vermek gerek.Benim kaleci donnarummaydi 2 puan aldi
Yedekte lunin var. Simdi ben bunu lunin ile degistirsem 2 puan gidecek lunin kac puan aldiysa onun puani yansiyacak de mi üstad
@Naci Liboş oynuyo ya olum
Sol bekde basliyor da
Zinchenko skor katkisi falan yapamaz ustune bide Ukrayna gol yer
Just saying
Benim de kalemde Lunin var o yuzden bende yandim
Hani oyunu tam çözmüştün ligi keşke yeniden başlatsaydık lanBenim kaleci donnarummaydi 2 puan aldi
Yedekte lunin var. Simdi ben bunu lunin ile degistirsem 2 puan gidecek lunin kac puan aldiysa onun puani yansiyacak de mi üstad

Senin yüzünden ulanLunin bile 3 gol yiyor
Kilit