- 12 Ocak 2013
- 50.741
- 60.055
- 4.323
osm olabilir miLan biz bi oyun oynuyorduk bildiğin normal lig transfer mransfer taktik falan adı neydi o oynun o da sarıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
osm olabilir miLan biz bi oyun oynuyorduk bildiğin normal lig transfer mransfer taktik falan adı neydi o oynun o da sarıyordu
Comunio da varosm olabilir mi
kadın dedin mi duracaksın gerekirse 7/24 mesai harcarız.her gün güzel kadınlara tayyare postu atıonuz ama 5 dk 1 konuya mı girmeyeceksiiz 2 haftada bir![]()
ilk kez duydumComunio da var
bizim burda en yaygin online manager oyunu bu turnuvalar bile düzenleniyorilk kez duydum
Aynen o oynayalım bir araosm olabilir mi
Nba fantasy ligimizde var. Çekişme hat safhada.bu arada bu Fantasy futbol olayını hep tutalım - her sezon CL den yapalım bu işi - zevkli epey. muhabbetide bol oluyor
ya o işe girmek isityorum ama artık bırak 3-4ü 1:30 -2 ye doğru gözler kayıyor direkt.Nba fantasy ligimizde var. Çekişme hat safhada.
Aktif olurum diyorsanız bekleriz takas muhabbetleri oyuncu performansları falan keyifli oluyor. Zaten sene başında draft ile takımı belirliyorsunuz sonrası takas muhabbetleri lig sıralaması playoff falan çekişmeli ligimiz var.ya o işe girmek isityorum ama artık bırak 3-4ü 1:30 -2 ye doğru gözler kayıyor direkt.
yaşlandım valla ya - eskiden sekmezdi maç kaçırmazdım.
ben çok eskilerde kaldım oyuncu bilgim minimumda NBA 'de .Aktif olurum diyorsanız bekleriz takas muhabbetleri oyuncu performansları falan keyifli oluyor. Zaten sene başında draft ile takımı belirliyorsunuz sonrası takas muhabbetleri lig sıralaması playoff falan çekişmeli ligimiz var.
2 transferle nasil yapcan lan bunumentalite
![]()

-4 puan alınmışEmbolo
Musiala
Carvajal
kulübümüze h.o
torpilli ukraynalıyı şutladım-4 puan alınmış