- 26 Ocak 2021
- 41.296
- 40.541
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 vermiştik 10-12 istiyorlardıRomanya'da ki stanciu iyi adammış o dönem cicaldao yerine alsak belki o derece kötü sezon gecirmezmisiz. O dönemki eksik olan lider karakterli oyuncu o olurmuş.
Mentali de aşırı düşük adamın lazio maçına kadar iyiydi sonra bir korona oldu sonra kariyeri bitti.8 vermiştik 10-12 istiyorlardı
Bence de çok daha iyi olurdu açık alanda Mesut’a yetişemeyen adamı nasıl alırız ya.
Deschamps dun basin toplantisinda kendisi iyi yolda ilerliyor ama mac saatine kadar bakacagiz falan demis sonunda. Yani belli olmaz.Bugun mbappe oynarmı acaba ya
Bu limitless ne oluyor rtaş o yeni bir sey mi?wildcardi ne zaman kullansak acaba
limitless transfer hakkiBu limitless ne oluyor rtaş o yeni bir sey mi?
gruplar bitince full transfer hakkı gelecek, son 16dan sonra daha mantıklıwildcardi ne zaman kullansak acaba
Eksi puan yemiyormusun yapınca ne işe yariyor tam olaraklimitless transfer hakki
transfer de neden eksi puan yiyecegim. puanlar matchdayden sonra zaten garanti oluyo.Eksi puan yemiyormusun yapınca ne işe yariyor tam olarak
Onu demiyorum normalde 2 den fazla yapınca -4 puan kesiyor ya limitless onu mu ortadan kaldırıyor işlevi bumu?transfer de neden eksi puan yiyecegim. puanlar matchdayden sonra zaten garanti oluyo.
hea limitless de bisey olmuyo diye biliyorum dostOnu demiyorum normalde 2 den fazla yapınca -4 puan kesiyor ya limitless onu mu ortadan kaldırıyor işlevi bumu?
3. hafta için kullansak o haftanın maçları bitene kadar geçerli mi limitless kadrosuwildcard butce dahilinde sınırsız sayıda transfer hakkı.
limitless sınırsız butceyle sınırsız sayıda transfer hakkı. ama matchday bitince kadro eski haline dönüyor.