EURO 2024 Fantasy Football

Bugun 3 transfer yapabiliyoruz galiba.

Bugun 3 transfer yapabiliyoruz galiba.
bastım limitless ı

öyle yapınca bir takımdan 3 oyuncu sınırında kalkıyor - yarı finallik işti 4 takımı karma yapcaktım ama amaaan dedim

yarı finalde kadromun yarısı turnuva dışı olcak :D

nomralde 2-3 trasnfer evet - sonrası puan harcayarak gidiyor

3. ve 4. maç günlerini ligde lider bitirdim.
Hatta musiala yerine vargası kaptan yapsaydım dünyada hafta lideri olacaktım

Bu saatten sonra sıralamada fazla değişim olmaz gibi herkes üç aşağı beş yukarı aynı oyuncuları alacak ve kimin tur atlayacağını kestirmek güçleştiğinden bir takıma yüklenme durumu da sıkıntıya düşürür

bastım limitless ı

öyle yapınca bir takımdan 3 oyuncu sınırında kalkıyor - yarı finallik işti 4 takımı karma yapcaktım ama amaaan dedim

yarı finalde kadromun yarısı turnuva dışı olcak :D

nomralde 2-3 trasnfer evet - sonrası puan harcayarak gidiyor

Limitless veya Wildcard ile 1 takımdan alabileceğin maks oyuncu sınırı kalkmıyor. Öte yandan maks sınır hep 3 kalmıyor, her tur 1 artıyor. Son 16'da 4 idi, çeyrek finalde 5'e çıktı şimdi.

puanlarımı dağıtıyorum

Yamal mi Baris Alper mi karar veremedim
terim-04-800x450.jpg

bu kartlar puanların taaa şeyine inmiş olabilir

IMG_0220.png

Böyle olduğu zaman da ayrı bir keyif veriyormuş.

Prediction yapmamışım...

Bugün limetless kullanmak zorunda kaldım. Tüm alman ve Portekizli oyuncuları kadrodan çıkarmanın başka yolu yoktu. Hollandalı ve Türk oyuncu almadım. Yarın büyük ihtimalle İngilizler beni batıracak. Bugün de çok muhteşem geçmedi.

Bugün limetless kullanmak zorunda kaldım. Tüm alman ve Portekizli oyuncuları kadrodan çıkarmanın başka yolu yoktu. Hollandalı ve Türk oyuncu almadım. Yarın büyük ihtimalle İngilizler beni batıracak. Bugün de çok muhteşem geçmedi.

Bugün maçlar başladıktan sonra kullandığın limitless sonraki tur için değil mi zaten? Yarınki maçların da bitmesini bekleseydin kullanmak için daha iyi değil miydi? Gerçi transfer yaptıysan bile yarı final başlayana kadar tekrar değişiklikler yapmaya devam edilebiliyor olabilir.

Geri
Üst Alt