Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadroyu onayladın mıoyun formatını nasıl değişiyoruz 4-3-3 kaldı yav
Bütün turnuvayi mi kapsayacak tek maç mi buEkli dosyayı görüntüle 247927
alper reisin paylaştığı linkten gir takımını yap sonra lig sekmesinden kodu gir
lige giriş yaptımkadroyu onayladın mı
şu an ilk maçlar. 2. maçlardan önce tekrar kadro yapacağızBütün turnuvayi mi kapsayacak tek maç mi bu
Ha tamamşu an ilk maçlar. 2. maçlardan önce tekrar kadro yapacağız
bende şu an 3-4-3 formasyon. 4-3-3tüm, defans çıkarıp ortasaha alınca otomatik 3-4-3e çevirdilige giriş yaptım
dur deneyim bi koskaca uefanın yaptığı işe bakbende şu an 3-4-3 formasyon. 4-3-3tüm, defans çıkarıp ortasaha alınca otomatik 3-4-3e çevirdi
formasyon değişmek isteyen bunu uygulasın yoksa değişmiyor, koskaca uefa formasyon ekranı koyamamış.bende şu an 3-4-3 formasyon. 4-3-3tüm, defans çıkarıp ortasaha alınca otomatik 3-4-3e çevirdi
4 tane de yedeğin oluyor takım seçimin tamamen bitince istediğini alır çıkarırsın. ben şimdi mesela 3-5-2ye çevireceğim ilk maçları ortasahalar çözebilir gibi duruyordur deneyim bi koskaca uefanın yaptığı işe bak
Bende 5-5-3 ben napiyimoyun formatını nasıl değişiyoruz 4-3-3 kaldı yav
maça göre adam sokmak daha iyiydi demi4 tane de yedeğin oluyor takım seçimin tamamen bitince istediğini alır çıkarırsın. ben şimdi mesela 3-5-2ye çevireceğim ilk maçları ortasahalar çözebilir gibi duruyor
erkek adam paylaşır kadroları görelimkadrolar paylaşılıyor mu
fullkrugu almayan serefsizdirerkek adam paylaşır kadroları görelim
ilik 1 kadroSOKAN BURUKİS FC ile rakiplerimi tarumar edeceğim, tanrı onları korusun.
Ekli dosyayı görüntüle 247928