- 3 Haziran 2015
- 57.007
- 66.128
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelin nereli rtaş allah mutlu mesut etsinBenden pas düğün telasindayim
GİRDİM GİRSİN HERKESE
@Furkan Korkmaz ın gazına geldik halbu ki almanya maçı başlayınca zaten görecek herkesKadro paylaşıyorsunuzda kopyalanmasın başlayana kadar
hiç yapmayan kadroyu yapabilir ama "aaa doğru bu adam vardı" gibisinden@Furkan Korkmaz ın gazına geldik halbu ki almanya maçı başlayınca zaten görecek herkes![]()
Şu anda sonsuz transfer varhiç yapmayan kadroyu yapabilir ama "aaa doğru bu adam vardı" gibisinden
turnuva başladımı limitli dğeişiklik yapabiliosun sonuçta 3 transfer hakkı mı ne veriodu CL fantasy de
tmm o yüzden takımı paylaşmayın henüz işte daŞu anda sonsuz transfer var
şu anda yapıştır yapıştırabildiğinihiç yapmayan kadroyu yapabilir ama "aaa doğru bu adam vardı" gibisinden
turnuva başladımı limitli dğeişiklik yapabiliosun sonuçta 3 transfer hakkı mı ne veriodu CL fantasy de
ben çoktan tamamımşu anda yapıştır yapıştırabildiğini
0.5 bütçe için apoyu alamadım mutsuzumben çoktan tamamım
0.5 daha olsa bütçe yedek kaleye Mert günok koyacaktım ama Altay ile yetindik![]()
Benim 2.5 arttı... Bay hakan apo sayesinde..0.5 bütçe için apoyu alamadım mutsuzum
Tete‘nin köydengelin nereli rtaş allah mutlu mesut etsin
apodan korner golü bekliyom ama alamadık şimdi kadroyu da bozmak istemiyorum, bakalım neler olacakBenim 2.5 arttı... Bay hakan apo sayesinde..![]()
Yengenin de 4-5 ismi var mı? Ezberlemek zor olmuştur.Tete‘nin köyden