Akın Özbilen
Aslan Üye
- 8 Haziran 2009
- 9.906
- 6.594
- 2.463
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dua et de İspanya Hırvatistan maçı 0-0 bitsin. Hem Hırvat hem de İspanyol defansın var...
Mbappe'yi çıkarıp Aktürkoğlu'nu almayı düşünüyorum.
barış mı kerem mi çok arada kaldım bende forvette - 1M daha ucuz diye bay yazdım.Mbappe'yi çıkarıp Aktürkoğlu'nu almayı düşünüyorum.
lazbappenin olduğu yerde mbappeye gerek yokMbappe'yi çıkarıp Aktürkoğlu'nu almayı düşünüyorum.
Abi Barış benim kadroya koyacağım ilk adam ya. Mbappe'den falan önde yani.barış mı kerem mi çok arada kaldım bende forvette - 1M daha ucuz diye bay yazdım.
kerem takımın en pahalısı 7 M ile
ben gole daha yakın gördüğüm için onu koydum - Kerem ama asist + golden getirisi olabilirde 7 çok pahalı geldi. 4-3-3 te zaten diğer ikisi pahalı.Abi Barış benim kadroya koyacağım ilk adam ya. Mbappe'den falan önde yani.
Siz çıkarmak istediğiniz adamı çıkarıp diğerini yerine koyun, formasyon gerekirse otomatik değişiyor.Bu 4-3-3 ü 35-2 ye nasıl çevireceğiz yav önceden formasyon seçme yeri vardı kaldırmış mı nedir saçma sapan
defans çıkarıp ortasha al oyuna - formasyon otomatik değişiyor.Bu 4-3-3 ü 35-2 ye nasıl çevireceğiz yav önceden formasyon seçme yeri vardı kaldırmış mı nedir saçma sapan
gürcistan maçında bir şey beklemiyorum, portekiz maçında şov yapacakKerem i alın turnuvada patlama yapacak
Takvimde ne zaman transfer, ne zaman yedekleri degistirebilicegin yazili.maçlar öncesi değişiklik olmuyordu sanırsam - 1. Maçların tamamı içindi ilk kadro diye hatırlıyorum.
yani Almanya maçı bitti hadi yedekten şunu alayım yarın için olmuyor.
1. maçlar sonunda 2. maçlar öncesi yapabiliyorsun örneğin.
Kerem i alın turnuvada patlama yapacak

aynen sağda takvimde her gün ya transfer ya yedek oyuncu olayı varTakvimde ne zaman transfer, ne zaman yedekleri degistirebilicegin yazili.
2 gunde bir olmali.