- 26 Ocak 2021
- 41.296
- 40.542
- 3.078
Mbappe , Griezmann Ve Bay 3 ünden de büyük beklentim varForvetimde grizman hojlund scamacca var zehir gibi 3lü resmen. Danimarkadan çok şey bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbappe , Griezmann Ve Bay 3 ünden de büyük beklentim varForvetimde grizman hojlund scamacca var zehir gibi 3lü resmen. Danimarkadan çok şey bekliyorum
Stopere 2 tane italyan falan ataydın arnavutluk kaleciyi göremez muhtemelen. Kahtalı mıçe bu ülkeden miydiMbappe , Griezmann Ve Bay 3 ünden de büyük beklentim var
İlk maçlar sonunda olabilir...Puanlari ne ara hesapliyor bu sistem? Hala siralama yok.
Şöyle bir kadro yaptık puanları umursama maç başında atmış idim.Stopere 2 tane italyan falan ataydın arnavutluk kaleciyi göremez muhtemelen. Kahtalı mıçe bu ülkeden miydi
Di lorenzo ve bastoni var bende. Tek korkum 11 de başlamamaları...Stopere 2 tane italyan falan ataydın arnavutluk kaleciyi göremez muhtemelen. Kahtalı mıçe bu ülkeden miydi
Valla ben de lorenzoyla dimarco aldım. Bence hepsi oynarDi lorenzo ve bastoni var bende. Tek korkum 11 de başlamamaları...
Mbappe kane dovbyk üçlüsü çok güçlü.Mbappe , Griezmann Ve Bay 3 ünden de büyük beklentim var
sistem baya gelişmiş wirtz gol attığında puan gözüktü direk, fakat ana puanlrı ve sıralamayı gün sonunda yapıyor büyük ihtimalPuanlari ne ara hesapliyor bu sistem? Hala siralama yok.
Gördün mü kadroyu yukarıya attım.
o oynadığı oyuna 1 puan dahi olsa veren sistemi kınıyorumEkli dosyayı görüntüle 248068
Sane'nin yanındaki bench değil şezlong işareti dikkatinizi çekerim. Adam yattığı yerden 1 puanını aldı geldi aslanım benim.
Rüdi resmen sıçtı batırdı savunmacıları neueriGördün mü kadroyu yukarıya attım.
Musialayı alamamak içimde yaradır param çıkışmadı kimseyi satmaya da kıyamadım
11de başlayanı daha çıkaramıyorsun galibaBenim asıl kalecim Mert ama yedeklerde donnarumma var mesela ben yarın donnayı alıp ertesi gün tekrar merti alabilir miyim?
Musiala ve wirtz arasındaki puan farkı neden oluştu? İkisinin de 1 er golü yok mu?