- 13 Şubat 2009
- 27.818
- 25.286
- 3.468
Bastoni, Chiesa var bende de Donnaruma da yedeklerde.Di lorenzo ve bastoni var bende. Tek korkum 11 de başlamamaları...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bastoni, Chiesa var bende de Donnaruma da yedeklerde.Di lorenzo ve bastoni var bende. Tek korkum 11 de başlamamaları...
İtalya nın forvetlerinden pek beklentim yok açıkçası da gol yemez gibi geliyor bana...Bastoni, Chiesa var bende de Donnaruma da yedeklerde.
Neden böyle birşey yaptın BerkoBenim asıl kalecim Mert ama yedeklerde donnarumma var mesela ben yarın donnayı alıp ertesi gün tekrar merti alabilir miyim?
Ceza sahası dışından 1 gol +1Musiala ve wirtz arasındaki puan farkı neden oluştu? İkisinin de 1 er golü yok mu?
Wirtz ceza sahası dışından attıMusiala ve wirtz arasındaki puan farkı neden oluştu? İkisinin de 1 er golü yok mu?
Okumadım hiç bir şey. Alelacele kurdum kadroyu, maç başlayacaktı.Neden böyle birşey yaptın Berko
maşallah dediğin 3 gün yaşamıyor olm.Yarın ki maçlarda hiç bir topçum yok , boşa geçen bir gün.
Şimdi gördüm. Maçın adamına da +3 puan veriyormuş. Acaba bu maçın Man of match i kim oldu?Ceza sahası dışından 1 gol +1
Şimdi gördüm. Maçın adamına da +3 puan veriyormuş. Acaba bu maçın Man of match i kim oldu?

Stoper yerine ortasaha ya da forvet de konulabilir dizilis otomatik olarak degisiyorEkli dosyayı görüntüle 248075
Anladığım kadarıyla oynamış oyuncunun puanından memnun değilsen, o mevkinin yedek oyuncusu da henüz maça çıkmadıysa değiştirebiliyorsun. Mesela Neuer’i alan arkadaşlar yedek kalecilerinin 1 taneden fazla yemeyeceğini veya penaltı kurtacağını düşünüyorsa değiştirebilirler. Aynı şekilde yedek stoperlerini Rudiger yerine koyabilirler eğer aldılarsa.
aynı gün olmuyor ertesi günse rahat yaparsınBenim asıl kalecim Mert ama yedeklerde donnarumma var mesela ben yarın donnayı alıp ertesi gün tekrar merti alabilir miyim?
Sanada maşallah reismaşallah dediğin 3 gün yaşamıyor olm.
Siteye 2 dakika önce girmiyordu o puanı hesaplarken sistem çöktü herhalde rtaş.Şu an puanlar hesaplanıyormuş galiba. Benim 1 puanımı hesaplarken sistem çok yıpranmaz inşallah.