EURO 2024 Fantasy Football

Ekli dosyayı görüntüle 248075

Anladığım kadarıyla oynamış oyuncunun puanından memnun değilsen, o mevkinin yedek oyuncusu da henüz maça çıkmadıysa değiştirebiliyorsun. Mesela Neuer’i alan arkadaşlar yedek kalecilerinin 1 taneden fazla yemeyeceğini veya penaltı kurtacağını düşünüyorsa değiştirebilirler. Aynı şekilde yedek stoperlerini Rudiger yerine koyabilirler eğer aldılarsa.
Bunu görmemiştim davar rüdigere tekmeyi çakam

Peki esas soru şu. Çeyrek final yarı finalde ne yapacağız. 1 takımdan maksimum 3 oyuncu seçebiliyoruz. Atıyorum 4 takım kalacak yarı finalde ne yapacağız??

Ekli dosyayı görüntüle 248075

Anladığım kadarıyla oynamış oyuncunun puanından memnun değilsen, o mevkinin yedek oyuncusu da henüz maça çıkmadıysa değiştirebiliyorsun. Mesela Neuer’i alan arkadaşlar yedek kalecilerinin 1 taneden fazla yemeyeceğini veya penaltı kurtacağını düşünüyorsa değiştirebilirler. Aynı şekilde yedek stoperlerini Rudiger yerine koyabilirler eğer aldılarsa.
Aha olursa güzel olur...

Valla güzel oldu bu oyun... Turnuvaya da güzellik kattı. Maç izlemek için sebep buldum... Bir de olmayacak transfer haberleri hakkında konuşmaktan da iyi...

Kaptanı ilk hafta (ve tabi her hafta) maçları (yani her takımın ilk maçını oynayacağı ilk 4 gün için) sadece 1 kere mi değiştirebiliyoruz, yoksa mesela bugünkü kaptanın performansını beğenmedim, yarın oynayacak bir oyuncuyu seçtim, yarınki maçlar oynandıktan sonra yarınkini de beğenmedim, sonraki gün oynayacak bir oyuncuyu seçebilir miyiz?

"kaptanı değiştirebilirsiniz ama sonra geri dönemezsiniz" yazmış ama henüz oynamamış 3. bir oyuncuya geçip geçemeyeceğimiz pek anlaşılmıyor bundan...

Kaptanı ilk hafta (ve tabi her hafta) maçları (yani her takımın ilk maçını oynayacağı ilk 4 gün için) sadece 1 kere mi değiştirebiliyoruz, yoksa mesela bugünkü kaptanın performansını beğenmedim, yarın oynayacak bir oyuncuyu seçtim, yarınki maçlar oynandıktan sonra yarınkini de beğenmedim, sonraki gün oynayacak bir oyuncuyu seçebilir miyiz?

"kaptanı değiştirebilirsiniz ama sonra geri dönemezsiniz" yazmış ama henüz oynamamış 3. bir oyuncuya geçip geçemeyeceğimiz pek anlaşılmıyor bundan...
Güzel soru. Ben şimdi kaptanı değiştirirsem bugün aldığım puan yarıya mı düşecek tekrar??

Ceza puanı gibi bir şey yok. Kaptanlığı alınca oyuncu normalde alacağı puana düşüyor. 17-18'inde falan oynayacak oyuncuları da yedekte tutmak daha mantıklı. Sonraki günlerde puanını beğenmediğiniz oyuncuların yerine alırsınız yedekten.

Her gün kaptan değişme hakkı var. Alınan puandan memnunsanız dokunmayabilirsiniz tabi.
Bunu konuşmuştuk onat rtaş ile

Bu arada tüm takımların penaltıcıları serbest atışçıları ve freekick cileri paylaşılmış...

Geri
Üst Alt