EURO 2024 Fantasy Football

Dün oynayan birini bugun yedeğe alsak, yedekteki birini bugün maçı var diye 11’e koysak akibeti ne oluyor ?
Bugun oynayanin puani sayilir

Bi sekilde yedege dusen adamin isterse 50 puani olsun sayilmiyor

Yani yapilmasi gereken:

- Yedege daha sonra oynayacak adamlari koymak
- Dusuk puan getirenleri yedektekilerle degistirmek

Açılış Maç günü sonrası, ligi lider olarak bitiren SOCAR FC T.D.'i Arif Ulu, basın mensuplarına böyle bir demeç verdiği öğrenildi:

"Vazgeçmeme duygusunu her oyuncuma aşıladığımızı düşünüyorum."
1000095175.jpg
"İsteseniz böyle bir lig kurgu edemezsin, müthiş bir turnuva oluyor. Her an her şeyin olabileceğini defalarca söyledim. İnşallah son maçlarımızı'da istediğimiz gibi bitiririz ve şampiyon oluruz. Bunun için önce kazanmamız lazım veya fazla gol atmamız lazım.

Vazgeçmeyeceğimizi her zaman söyledik. Vazgeçmedik. Sonu inşallah çok iyi biter.

Vazgeçmeme duygusunu her oyuncuma aşıladığımızı düşünüyorum.

Ayrıca Bayan Hamfendi Taraftarlarımıza bu güzel desteklerinden dolayı sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Hep destek tam destek!"
SOCAR FC T.D. Arif Ulu

1000095173.jpg
SOCAR FC 1. maçından kareler

sakat adamları niye kadroya aldın arif sjsjsj
Vallahi Hocam 5 dakikada mecburen takımı kurmam gerekti :D Zaman yoktu...son dakika karar verdim. Aslında vaktim olsa, 2-3 saat analiz vs sonrası yapardım takımı.

Scout raporu üzeri bir iki oyuncu da seçdim, özellikle sakat dedin oyuncuları.

Jones hazır hale geldi.
Robertson da oynadı.
Bu sakatlık olayı en güncel durumda değil. Emin olup, öyle aldım "doubtful prone" olmasına ragmen. Ucuza aldık adamları en azından :d

Vallahi Hocam 5 dakikada mecburen takımı kurmam gerekti :D Zaman yoktu...son dakika karar verdim. Aslında vaktim olsa, 2-3 saat analiz vs sonrası yapardım takımı.

Scout raporu üzeri bir iki oyuncu da seçdim, özellikle sakat dedin oyuncuları.

Jones hazır hale geldi.
Robertson da oynadı.
Bu sakatlık olayı en güncel durumda değil. Emin olup, öyle aldım "doubtful prone" olmasına ragmen. Ucuza aldık adamları en azından :d
5 dakikada yaptığım belli kardeş düşünerek yapınca insan en kötülerini seçesi geliyor :asd:

Bugun oynayanin puani sayilir

Bi sekilde yedege dusen adamin isterse 50 puani olsun sayilmiyor

Yani yapilmasi gereken:

- Yedege daha sonra oynayacak adamlari koymak
- Dusuk puan getirenleri yedektekilerle degistirmek
Orta saha oynamış birinin yerine forvet oyuncusu alıp sistem değiştirebiliyor muyuz peki. Benim bugün 2 orta saham oynuyor hangisi kötü puan alırsa yerine forvet koyacağım.

bugün nico var bende sadece lukaku yerine aldım bir şey yapamazsa lukaku'yu geri alırım akşam

Geri
Üst Alt