- 27 Ocak 2010
- 139.472
- 105.823
- 5.648
o da ney ben kadro kuruyom sadece puan mı veriyorPrediction da patladık yine 3-0 oldu 2-1 ispanya demistim ne gollu turnuva oluyor yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da ney ben kadro kuruyom sadece puan mı veriyorPrediction da patladık yine 3-0 oldu 2-1 ispanya demistim ne gollu turnuva oluyor yav
Ben 1-1 dedim senin iyi yinePrediction da patladık yine 3-0 oldu 2-1 ispanya demistim ne gollu turnuva oluyor yav

Aa ilk gol morata ve ispanya demisim 10 puan geliyor zhahaahhaBen 1-1 dedim senin iyi yine![]()
Çocuklar gibi şensinAa ilk gol morata ve ispanya demisim 10 puan geliyor zhahaahha
Şen ola caferÇocuklar gibi şensin
O bunak grimaldoyu oyuna almaz ise kapısında belirme seklimispanyanın bunak tdsi grimaldoyu 2.yarı oyuna almaz isen küfür şov
Macların skorları ve ilk golu hamgi takımın atacagı, kimin atacagını tahmin ediyoruz iste @Cafer Güney ilk sayfada onun ligini yazmıstı girmedin mi ona.o da ney ben kadro kuruyom sadece puan mı veriyor
O bunak grimaldoyu oyuna almaz ise kapısında belirme seklim
Macların skorları ve ilk golu hamgi takımın atacagı, kimin atacagını tahmin ediyoruz iste @Cafer Güney ilk sayfada onun ligini yazmıstı girmedin mi ona.
1 de istersen Ergül Mobilya'dan salon takımı ve mutfak takımı hediyesi var kanks yavo da ney ben kadro kuruyom sadece puan mı veriyor
fantasy kadro kısmını etkilemiyorsa maaşallah nazarlar değmesin1 de istersen Ergül Mobilya'dan salon takımı ve mutfak takımı hediyesi var kanks yav![]()
kadroyu göreyimukrayna coşmazsa sıçtık
Ispanya kazanir, ardindan Italya'da kazanirsa aksam size surprizim olabilir.
Sorma ya 1.1 diye bağıran maçı ne hale getirdiler. İlk gol Morata oradan puan alırımBen 1-1 dedim senin iyi yine![]()
%0,22ukrayna coşmazsa sıçtık
kadroyu göreyim