EURO 2024 Fantasy Football

Mbappe'yi kaptan yaptık gitti leblebi gibi attığı karşı karşıyalardan birini dışarı attı, üstüne sakatlandı, belki turnuvayı kapatmış olabilir. Gitti saçma sapan bir de sarı gördü sakatlandıktan sonra. Rakibin kendi kalesine attığı topta asisti de olmasa sıfır katkı olacak. Ayrıca takımda Trossard vardı bir sürü kaçırdı, sıfır katkı verdi. Yarınki 3 topçuya kaldık bakalım, ikisi bizim milli takımdan...

Renkdas sen bir ara ugra;

1718663145016.webp

İkinci maçların transferlerini şimdiden yapabiliyor muyuz? Yani bugünkü maçlar dahil ilk maçların puanları etkilemeden? Yani sattığım adamların puanı silinmeden?

Belçika’dan De Bruyne, Trossard ve Lukaku vardı, üçü de 2’şer puan alıp batırdılar. Mecburen Trossard’ı yedeğe çekip Arda Güler’i aldım kadroya. Salak Belçika.

Neyse ki Predictions’ta liderliğim devam ediyormuş :P

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bugün 3 futbolcum daha sahada hadi ALLAHIN ASLANLARI

ulen Kaptan yaptığın adam x2 alıyormuş hiç farkında değilim yav.

birinci maçlardan sonra 2, ikinci maçlardan sonra 2 transfer hakkı varmış. birinci maçlardan sonraki 2 transfer hakkı kullanılmazsa sadece 1 tanesi ikinci maçlar sonrasına devrediyormuş. grup maçları bitince de sınırsız transfer hakkı varmış.

Mbappe benim de kaptanimdi.

Karsi karsiya kacirdigi pozisyonda güzel sövdüm.

Bay gol at aslanım bugün sendeyiz transfer işine girecegiz sonra kadroya bir ufak revizasyon ile.

Geri
Üst Alt