- 18 Mayıs 2011
- 22.475
- 12.182
- 1.873
Baştan mı başlasak oyuna
))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu rtaşTamam bu oyun benim için bitmiştir daha da bakmam oyuna...
ilginç. 2 free transfer hakkını kullanmışsın gibi görünüyor. hiç confirm ya da save yaptın mı? yapmadıysan geri yapınca save edilmemiş degişiklikler kaybolacak gibi bişey demesi lazım. en başa dönmeyi dene.0 yazıyor ben deEkli dosyayı görüntüle 248596
Confirmli 1-2 hamle yaptım galiba. Ondan o zamanilginç. 2 free transfer hakkını kullanmışsın gibi görünüyor. hiç confirm ya da save yaptın mı? yapmadıysan geri yapınca save edilmemiş degişiklikler kaybolacak gibi bişey demesi lazım. en başa dönmeyi dene.
Daha önce yapmıs olabilir misin reis yanlıslıkla vs normalde 2 tane beles olması lazım yav.1 transfer yapınca -4 yazıyor ahbap
peki my team'de md1 ve md2 tablarına gelince birebir aynı 15 futbolcuyu mu goruyorsun? gercekten hic transfer yapmamış mısın?Confirmli 1-2 hamle yaptım galiba. Ondan o zaman
Sakat ve yedek 2 tane herifi yollayıp 2 tane adam almışım. Durum anlaşılmıştır.peki my team'de md1 ve md2 tablarına gelince birebir aynı 15 futbolcuyu mu goruyorsun? gercekten hic transfer yapmamış mısın?
Hesaplaniyor diyor sabah yansımıs olur
0 yazıyor ben deEkli dosyayı görüntüle 248596
Ewt Murdyk ve 1 tane stoper almışımDaha önce yapmışsınız herhalde?
Md1 de 82 puan gözüküp de şu anda 70 puan olmam çok ilginç. Ben anlamadım nereden gitti puanlarım?Ne oldu rtaş
Hesaplanirken bir bug olmuştur rtaşMd1 de 82 puan gözüküp de şu anda 70 puan olmam çok ilginç. Ben anlamadım nereden gitti puanlarım?
2 transfer yaptım 12 puanım hiç oldu...
82 puandasın rtaş 70 degil iyi bakMd1 de 82 puan gözüküp de şu anda 70 puan olmam çok ilginç. Ben anlamadım nereden gitti puanlarım?
2 transfer yaptım 12 puanım hiç oldu...