EURO 2024 Fantasy Football

Penaltıyı havertz yerine İlkay atmalıydı...

10 ! Hayir, kaptan degistirebiliyoruz malum mac gunu sonrasi, ama risk almazdim birakirdim.

Tabi canım 10 almış kaptan değiştirilmez... Bir gol atan oyuncu falan geçemez. Anca 2 tane falan atacak da öyle geçecek biri, ya da 1 gol 1 asist falan. Garantisi yok. Musiala 9 aldı mesela, kaptandı bende... Ben de onu değiştirmem...

Tabi canım 10 almış kaptan değiştirilmez... Bir gol atan oyuncu falan geçemez. Anca 2 tane falan atacak da öyle geçecek biri, ya da 1 gol 1 asist falan. Garantisi yok. Musiala 9 aldı mesela, kaptandı bende... Ben de onu değiştirmem...

Bende o da vardi ama Rudiger'e verecektim garanti 8 falan alir diye... peehhh

Garanti 8'i nasıl düşündün ya? Clean Sheet gitse bitiyor iş nerdeyse, yani sürpriz gol atmadığı veya MOM olmadığı sürece... Bu sefer olmuş da...

Onceki maclarina bakarsan o civarda alir dedim. Danimarka'da ofansif oynuyor top supurme sayisi da ekleniyor. Neyse, benim hesabim cok tuyo vermeyeyim :)

Onceki maclarina bakarsan o civarda alir dedim. Danimarka'da ofansif oynuyor top supurme sayisi da ekleniyor. Neyse, benim hesabim cok tuyo vermeyeyim :)

Yani onları ben de düşünüyorum da garanti gelmiyor işte. Ondan hücumcuları kaptan yapıyorum genelde aynı gün birden fazla adam varsa. Yani şans daha büyük geliyor. Neyse tabi herkesin hesabı ve fikri farklı. Biraz da şans :)

Geri
Üst Alt