Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoktu maalesef yerine mittestalt'ı aldım onu da oynatmadı aldık diye herhalde![]()
puan tablosunda deminden şimdiye geldimAlmanya olmasa Puan alamayacaz ama herkes Puan almış![]()
Vay beaaaa 1 zamanlar açık ara liderdik.10 gün öncepuan tablosunda deminden şimdiye geldim
bizim liderlikten düşüşVay beaaaa 1 zamanlar açık ara liderdik.10 gün önce
![]()
evet 4 oldu. ceyek finalde 5 yarı finalde 6 finalde 8 olacak.1 takımdan maksimum 3 kişi seçilmiyor mu? 4 mü oldu?
Yine bilmeden hata yaptım.evet 4 oldu. ceyek finalde 5 yarı finalde 6 finalde 8 olacak.
Benim de 4 topçu 2 tane popçu oyuncum sahadabugün 5 topçum sahada
Muradım biz de senin için sokaklardayız gardaşım yeter ki sen en büyük ödülü kazan, cebimizde yoksa başka bir yerimizden veririzBenim de 4 topçu 2 tane popçu oyuncum sahada![]()
Cebinde yoksa başka 1 yerden vermene gerek yok Aziz'im bence yavMuradım biz de senin için sokaklardayız gardaşım yeter ki sen en büyük ödülü kazan, cebimizde yoksa başka bir yerimizden veririz![]()
Muradıma feda olsunCebinde yoksa başka 1 yerden vermene gerek yok Aziz'im bence yav![]()
Olmasın ulan olmasınMuradıma feda olsun![]()