EURO 2024 Sohbet Başlığı

bologna stadinda - italya ile hazirlik maci oynayacagiz .
dogru secim olmus . - kismen montella faktoru .

hayirlisiyla su yarisi bi istedigimiz gibi kapatalim. detaylica rakipleri ve bizi rahat sekilde degerlendirme vaktimiz olur.

bologna stadinda - italya ile hazirlik maci oynayacagiz .
dogru secim olmus . - kismen montella faktoru .

hayirlisiyla su yarisi bi istedigimiz gibi kapatalim. detaylica rakipleri ve bizi rahat sekilde degerlendirme vaktimiz olur.

Kağıt üstünde kadromuz iyi ama birbirini tamamlamıyo gibi

Kalecilerin hepsi formsuz

Sağbekte kaan oynasa oyuna akıl katıyo ama genelde aksıyo,zeki oynasa çok formsuz ayrıca yetenek havuzu kısıtlı hücumda koca bi 0

Abdül formsuz ama net oynayacak,yanına samet hem formsuz hem hataya çok meyili,merih hem formsuz hem apoyla birbiribi tamamlamıyo,çağlar hem formsuz hem sağ stoper değil hem apoyla uyumsuz,ozan formda görünüyo muhtemelen apoyla birlikte oynayacak ama 4lü savunmada aksıyo + yeni a takıma çıkmış paf oyuncu gibi çok çaylak ve bireysel hata yapabiliyo

Ferdi solda net

Osda hakanla ismail oynasa hakandan interdeki katkıyı alamıyoruz,hakan salih ismail 3ü oynasa half space oynayamaz salihle ismail,orkun oynasa hakanla beraber oynadıkkarı her maç üst üste bindiler

Sağda irfan oynayacak gibi solda da barış

İleri ikili biri net kenan,diğeri enes olursa gol atamayan forvet olmaz,can oynasa hedef sf değil 460 gibi oluruz,semihi tercih etse çocuk stoperlerle boğuşmamak için solkanatta oynamak istiyomuş orda kaybolur,bertuğ oynasa orta açan kanatları fw için kullanan bi takım değiliz çocuğu zor besleriz

Puzzle tam oluşmuyo gibi duruyo,sen nasıl bi 11 tercih ederdin

Kağıt üstünde kadromuz iyi ama birbirini tamamlamıyo gibi

Kalecilerin hepsi formsuz

Sağbekte kaan oynasa oyuna akıl katıyo ama genelde aksıyo,zeki oynasa çok formsuz ayrıca yetenek havuzu kısıtlı hücumda koca bi 0

Abdül formsuz ama net oynayacak,yanına samet hem formsuz hem hataya çok meyili,merih hem formsuz hem apoyla birbiribi tamamlamıyo,çağlar hem formsuz hem sağ stoper değil hem apoyla uyumsuz,ozan formda görünüyo muhtemelen apoyla birlikte oynayacak ama 4lü savunmada aksıyo + yeni a takıma çıkmış paf oyuncu gibi çok çaylak ve bireysel hata yapabiliyo

Ferdi solda net

Osda hakanla ismail oynasa hakandan interdeki katkıyı alamıyoruz,hakan salih ismail 3ü oynasa half space oynayamaz salihle ismail,orkun oynasa hakanla beraber oynadıkkarı her maç üst üste bindiler

Sağda irfan oynayacak gibi solda da barış

İleri ikili biri net kenan,diğeri enes olursa gol atamayan forvet olmaz,can oynasa hedef sf değil 460 gibi oluruz,semihi tercih etse çocuk stoperlerle boğuşmamak için solkanatta oynamak istiyomuş orda kaybolur,bertuğ oynasa orta açan kanatları fw için kullanan bi takım değiliz çocuğu zor besleriz

Puzzle tam oluşmuyo gibi duruyo,sen nasıl bi 11 tercih ederdin

Güzel özet. Cogunlukla katiliyorum.

4-2-3-1 oynayacagimiza göre böyle oynardim:

------------------Ugurcan-----------------

Zeki-----Abdülkerim----Ozan--------Ferdi

--------Hakan--------Ismail-----------------

Irfan--------------Arda---------------Kenan

------------------Enes-----------------------

Bence cok dandik bir kadro zira hic bir hat güven vermiyor. Beklentilerim cok düsük. Gruptan cikarsak bravo derim.

Kenan-Baris-Eren Dinkci(alinsaydi)

Su tempoyu düsünün, 3ü de hizli ve driblingci manyak kontra ataklar görürdük

Dinkci neden alinmadi aciklayin @TFF

Bu sezon yasanan ifb pislikleri çok yordu beni. Futboldan uzaklaşıp tatile ihtiyacımız var. Bu turnuvayı kaldiracak heves ve heyecanım neredeyse yok gibi. Euro 2008 gibi birseyler yaşanması lazim ancak.

Bu yorucu sezonun ardından şampiyonluk geldi onun keyfiyle maçları rahat rahat takip ederiz.

Haziran başıda değilmiş yav - 15 Haz - 15 Temmuz

yani Euro 2024ten 1 hafta sonra Avrupa önelemeleri açıyor takımlar.

hazırlanamayan batar.

Şu bilet olayları yüzünden epey soğudum.

O kadar başvuru yaptım iki üç turda, birinde bile bilet çıkmadı kodumun turnuvasına.

1milyonyurooo 2024' maçları oynansın, satacağımız varsa öyle satalım.

mert ve uğurcan grup maçlarında temiz bi' 7-8 gol yerler diye tahmin ediyorum.

Geri
Üst Alt