- 17 Eylül 2018
- 20.822
- 23.651
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
D grubu 2.si ve E grubu 2.si arasinda oynanacak Ceyrek Final macinda (Dusseldorf) stadda olacagim![]()
D grubu 2.si ve E grubu 2.si arasinda oynanacak Ceyrek Final macinda (Dusseldorf) stadda olacagim![]()
erken finallerden biri kivamin da bir versus izlemen olasi...
hollanda/fransa versus belcika olursa kremasi olur .
simdiden iyi seyirler.
saygi selamlar.
her konuya random su mesaji atip durma artikHeyecan basti
sevgili kalender, senin nezninde nostalji tandansli maziye bir dalis yapayim istedim. ozellikle ispanya versus italya ozelinde.Saol renkdas. Ispanya-Italya macina biletim de vardi bir arkadasima sattim yakin zamanda. Ancak buna hanimla gidecegizUmarim Hollanda gelir diyoruz. Alternatif Fransa pekala. Oteki taraftan da Belcika bekliyoruz hehehe
![]()
Yine zengine, sömürgeciye kazandırmışsın Mr. Vasf VurAll.fm kariyerimde ingiltere - fransa finali olmuş england kazanmış.
Bu günlerin keyfini çıkar Cocksfi. Evlenince yenge sana FM falan göstermez bir daha muhtemelen.fm kariyerimde ingiltere - fransa finali olmuş england kazanmış.
sevgili kalender, senin nezninde nostalji tandansli maziye bir dalis yapayim istedim. ozellikle ispanya versus italya ozelinde.
< ->
genel de la roja versus gli azzuri karsilasmalari taktiksel anlam da cok begendigim versuslardandir. 80lerden bugune.
ikili arasinda euro finalleri ozelinde en epik buldugum versus ;
*ilginctir yine *almanya da yapilan ; 1988 finallerinde frankfurt da oynanan grup 1 de macin da - donemin ikonik isimleri ile bezeli azzuri'si -maci ancelotti nin asisti vialli nin sol vurusu goluyle 1-0 kazanmisti . tarih 14 haziran 1988,,, mazi den bir gun . . .
o gunku italya 11inden bir kaci ;
kalede zenga vardi,
ortaya karisik hatirladiklarim -baresi, bergomi, ferri,maldini,ancelotti,de napoli, donadoni, bizim mancini, vialli,,yedeklerden hatirladigim altobelli .
la roja dan bir kac isim , kalede zubizaretta ,
bakero,gordillo, michel,butragueno,,, martin vazquez, begiristain
bu karsilasma dan sonra italya yari finallere kadar ilerlemis, yari final de donemin eldeki jenere dolayli sukseli skorlar alan rusya'si ile eslesip maci 2-0 kaybetmisti. rusya finalde epik hollanda jenerisine karsi pek tutunamamis,maci finali 2-0 kaybetmisti. en sevdigim finaller de tepelerde yer alir o gun bugundur. <- o donemler hollanda jeneresi buyuk haz di izlemesi.....
ispanya-italya rekabetine tekrar donersek ;
88den sonra, hatirladigim, 2008de ceyrek de eslesip ispanya penaltilara giden maci 4-2 kazanip yari finale yukselmisti...
2012 rusya finallerinde, yine ayni grupta'lardi.. 1-1 bitmisti .
<- derken-> iki ulke buyuk finalde karsi karsiya gelmislerdi. < - >
ikonik isimlerle bezeli la roja bu sefer > gli azzuri'yi surklase ederek 4-0 bir skorla kupaya uzanmisti .
tarih 1 temmuz 2012 .
euro 2016 son 16 macinda italya bu sefer rovansi alip la roja'yi kupanin disina itmisti,, 2-0 .
ayni italya ceyrek de almanya'ya penaltilar gecilmisti. 6-5 olmasi lazim.
*euro ozelinde en son la roja versus gli azzuri'si 2020 finallerinde yasanmisti.
1-1 sonrasi penaltilara giden maci italya 4-2 kazanip finale yukselmisti.
final de ev sahibi ingiltere'yi gecip kupaya uzanan gli azzuri ,bakalim bu sefer nereye kadar bir seruven yasatacak izleyip gorelim.
hollanda,fransa,belcika konusuna ;
sahsen *belcika da saha ici. *kdb haric pek bir albeni gormuyorum izleme adina.sahsen.
ancak ,diger teknik konu dolayli ; *olasi versus hollanda ve versus fransa maclari epik olur tarihsel baglam dan bakarsak...
fransa genel jeneresi dolayli ozellikle izlemenizi onerdigim takim olur, hollanda nin ne yapacagina dair net bir sey belirtemiyorum. tribun olarak renkli bir ambians sunacaklari asikar. 88donemi finallerinde saha ici basarilari disinda kupa nin en renkli takimi idiler bu anlamda da .
velhasil -
*ekol ulkeler den surpriz sekilde erken havlu atan/lar olacak mi ,
bu da ayri merak edilesi finallere dair klasik sorular dan . . .
saygi ve selamlar