Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.088
- 10.485
- 1.303
Avusturya tabii ki favori ama geçilmeyecek tur değil %60-%40 olarak görüyorum şansları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bölgesinde en azından adam yazılmalı. herkes bölgesinde oynamalı ve artık as 11 bulunmalı. 18 sarı kart cıkmıs dün total insallah cezalı sayımız fazla değildir.Cenki nasıl on bire yazıyorsunuz yaw
Ben de aynısını söylüyorum kaç gündür. Forvete direk koy barışı kanada çek daha fazla verim alırız...bölgesinde en azından adam yazılmalı. herkes bölgesinde oynamalı ve artık as 11 bulunmalı. 18 sarı kart cıkmıs dün total insallah cezalı sayımız fazla değildir.
barısı oraya yazarak hem barıstan hem forvet bölgesinin veriminden yararlanamıyorsun. tek hamleyle 2 oyuncu eksiltiyoruz sahadan.
Dun de gorduk ki Cenk max 15-20 dakika falan oynar. Kac defa dedim ama inanan yoktu. Herifin fizigi bitik kosacak hali yok. Illa forvet tipinde birini gormek istiyorsak Bertug oynamali.bölgesinde en azından adam yazılmalı. herkes bölgesinde oynamalı ve artık as 11 bulunmalı. 18 sarı kart cıkmıs dün total insallah cezalı sayımız fazla değildir.
barısı oraya yazarak hem barıstan hem forvet bölgesinin veriminden yararlanamıyorsun. tek hamleyle 2 oyuncu eksiltiyoruz sahadan.
Uğurcan
Müldür Merih Apo Ferdi
Kaan İsmail
Barış Orkun Kerem
Cenk
Bertuğ'u bilmem de Semih'in kendisi bile forvet oynamak istemiyorum dedi Serdar Topraktepe'yeCenk disinda fena degil. Cenk en fazla son 10 dk girer.
Bence Bertug veya Semih ile baslamak lazim.
Golden haric rezildicenk dün sahaya sıçtı ayakta duracak hali yoktu son 10 dk girmesine rağmen
Okay.Okay oynamali İsmail yerine