EURO 2024 Son 16 | Avusturya 1-2 Türkiye | MS | 2 Temmuz | TRT 1

Avusturya tabii ki favori ama geçilmeyecek tur değil %60-%40 olarak görüyorum şansları.

Hakanın olmaması çok kötü

Umarım irfan can tam hazır olur, çok lazım olacak

kendinize gelin avusturyayi dünya devi yaptiniz, fransa, ispanya, ingiltere, hollanda varken avusturyanin gelmesi turnayi 12den vurduk anlamina gelir. ne bu korku anlamadim! tamam iyi turnuva geciriyor ama sadece okadar!!!

2008 deki en ufak kartta paso cezalı olacak oyuncu var. bu turu geçsek bile önümüzdeki turda ilk 11e koyacak adam bulamayabiliriz.

1719470493891.webp

Cenki nasıl on bire yazıyorsunuz yaw
bölgesinde en azından adam yazılmalı. herkes bölgesinde oynamalı ve artık as 11 bulunmalı. 18 sarı kart cıkmıs dün total insallah cezalı sayımız fazla değildir.
barısı oraya yazarak hem barıstan hem forvet bölgesinin veriminden yararlanamıyorsun. tek hamleyle 2 oyuncu eksiltiyoruz sahadan.

bölgesinde en azından adam yazılmalı. herkes bölgesinde oynamalı ve artık as 11 bulunmalı. 18 sarı kart cıkmıs dün total insallah cezalı sayımız fazla değildir.
barısı oraya yazarak hem barıstan hem forvet bölgesinin veriminden yararlanamıyorsun. tek hamleyle 2 oyuncu eksiltiyoruz sahadan.
Ben de aynısını söylüyorum kaç gündür. Forvete direk koy barışı kanada çek daha fazla verim alırız...

Dun de gorduk ki Cenk max 15-20 dakika falan oynar. Kac defa dedim ama inanan yoktu. Herifin fizigi bitik kosacak hali yok. Illa forvet tipinde birini gormek istiyorsak Bertug oynamali.

Bu maçı alacak 10 cengaver + 1 gavur kızımızı açıklıyorum.

Mert
Müldür Merih Apo Gavur
Kaan Orkun Salih
BAY Kenan Kerem

Salih yerine Okay da olabilir, o zaman Kaan daha ofansif bir rol alabilir. En önemlisi Arda kesinlikle ilk 11 olmamalı.

Cenkin kaana veremediği pasta televizyonu kaldırıp fırlatacaktım

bu maçta hakan yok en kötü şey bu. Onun yerine irfan can kesinlikle oynamalı. umarım sakatlığı geçmiştir

Kısa pasla çıkalım orta sahada pas yapalım falan moduna girersek bunlar bize en az 5 atar

Geri
Üst Alt