Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
Kenan forvette de denenebilir. Ardayi cikarip keremi alirsin. Barisla kerem sag sol karisik oynarlar. Ama ardayi cikarirsa tabi fener medyasi hemen cirkeflige baslar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bugün bence de gayet iyiarda gayet iyi top tutuyor sakin
ardaya takanlar boş yapıyor
bu takıma ve galatasaraya iftira atanlar da öyle
Alayına boydan gireyim.Alman kanalında Avusturya'ya penaltı olabilirdi diyorlar.
Aynı bein'in bizim pozisyonları 20 defa tekrarlaması gibi gösterip durdular.
Pas atmak istemeyen bir mert, arda ve ferdi üçlüsü varken koşu atsa ne atmasa ne. Bir iki tane denedi birinde arda mertle diğerinde mert boş posizyonda arda ile paslaşmanın peşindeydi.Barış bayağı yorgun geldi bana yoksa araya koşu atardı.Geçen maçtaki enerjisi olsa gollük pozisyona sokardı.
Servet kim?Turu geçersek Servet'e elveda deriz.
Barış topu alıyor hareketlenen yok rakibin 3. bölgesinde.Kim atacak bu golü merak ediyorum.Barış bi ara sol kanata geldi yeterki birşeyler olsun diye.Pas atmak istemeyen bir mert, arda ve ferdi üçlüsü varken koşu atsa ne atmasa ne. Bir iki tane denedi birinde arda mertle diğerinde mert boş posizyonda arda ile paslaşmanın peşindeydi.
Sinir ettiler beni maç boyunca.
Sevchenko gibi bir santraforumuz olsa yenilmeyecek takım yok turnuvada ,Hollandayı geçeriz burayı geçersek