EURO 2024 Son 16 | Avusturya 1-2 Türkiye | MS | 2 Temmuz | TRT 1

Kenan forvette de denenebilir. Ardayi cikarip keremi alirsin. Barisla kerem sag sol karisik oynarlar. Ama ardayi cikarirsa tabi fener medyasi hemen cirkeflige baslar

İlk dakikada gol bulmamız büyük şans. Barışı iyi kullanmamız lazım ama onunda iyi kapatıyorlar. Skor böyle devam ederse arkada açık verecekler o zaman fişi çekmek lazım. Kenan da bu maç gene kayıp. Kerem düşünülmeli artık. Ayrıca bu maç özelinde Orkun fena değil şimdilik geçer not aldı...

Merkez orta sahadaki iki oyuncunun sarı karı var. Orada Baumgartner ve Sabitzer dikine gidebilen oyuncular. Bazen indirmek de gerekebilir. Oraya bir takviye gelebilir belki İsmail’in yerine kırmızı kart riski olduğu için

Biz maç konuşuyoruz Benfica forumunda tarih konuşuyorlar maç topiğinde.

Screenshot Capture - 2024-07-02 - 22-57-34.webp

İso iyi oynuyor ama bence çok sakat oynuyor her an 2yi görebilir gibi. Biraz beyniyle oynamalı

Barış bayağı yorgun geldi bana yoksa araya koşu atardı.Geçen maçtaki enerjisi olsa gollük pozisyona sokardı.
Pas atmak istemeyen bir mert, arda ve ferdi üçlüsü varken koşu atsa ne atmasa ne. Bir iki tane denedi birinde arda mertle diğerinde mert boş posizyonda arda ile paslaşmanın peşindeydi.

Sinir ettiler beni maç boyunca.

Oyun rahatlatıcı bir oyun değil. Avusturya bir gol bulduğu anda turu geçme şansı çok azalır.

Kenan'i gördükten sonra Kerem'e haksızlık mı ediyoruz diye düşünüyorum ama Kerem'in de top kontrolü aklıma geliyor, acayip soğuyorum.

Pas atmak istemeyen bir mert, arda ve ferdi üçlüsü varken koşu atsa ne atmasa ne. Bir iki tane denedi birinde arda mertle diğerinde mert boş posizyonda arda ile paslaşmanın peşindeydi.

Sinir ettiler beni maç boyunca.
Barış topu alıyor hareketlenen yok rakibin 3. bölgesinde.Kim atacak bu golü merak ediyorum.Barış bi ara sol kanata geldi yeterki birşeyler olsun diye.

Bu maçın kopması bir Arda‘nin Baris‘a atacağı ara pasa bakar btw

Saçma sapan yorum yapmayın bir bok bilmiyorsanız da susun

Muhtemelen baya saldıran olacak da Ardanın anormal first touch yeteneği olduğu için baskıyı bazen kolay kırdığımızı düşünüyorum çok basit gösteriyor. Aynı kontrolü hücumdan başka oyuncu yapsa atak yeriz veya kaptırırız bazı pozisyonlarda. Duran toplarda etkili ve her an şut tehdidi de var. Çıkacak bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum eleştiriler biraz nefretsel.

emre mor milli takıma ilk geldiği zamanlar çok daha iyiydi bu kenandan yaw ayağa kaldırıyodu herkesi bu avelde hiçbişey yok

Geri
Üst Alt