EURO 2024 Son 16 | Avusturya 1-2 Türkiye | MS | 2 Temmuz | TRT 1

Ferdi Barış Alper gerçek iki değer

Arda ağır ve fizik olarak belliki 2,3 seneye ihtiyacı var.Ama gerçekten özel bir yetenek.

Bunun dışında şimdiye kadar tabiki maç maç iyi performans veren oyuncular olmuşdur.Ama hem fizik olarak hem performans olarak tüm turnuva boyunca takımın en iyi oyuncuları hakan,ferdi ve Bariş olmuşdur.
Bu oyuncular normal lig sezonunda takımlarının en iyi oyuncuları olmuşdur.Bu tesadüf değil.

Avusturya belki bşreysel olarak çok fazla yetenekli adamları yok fakat hem defans hem hücum olarak muazzam çok güçlü bir takım oyunu oynuyorlar.Bu avusturyayı yenmek muazzam başarı.
Belki avusturya gibi her anlamda takım olarak üst düzey oyun oynayamayız.Fakat ne olursa olsun milli takım her anlamda kendine has tarzıyla avrupanın güçlü milli takımlarındandır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Efsane maç oldu. Mert'in Taffarel kurtarışı ayrı bir hikâye oluşturdu. Taktik olarak maç kazanan bir teknik adam gördüm uzun zaman sonra. Oyuncular yetersiz maalesef,bu kadro ile gelinen yer harika. Orkun en iyisiydi sahanın yorulana kadar. Baumgartner'e de hayran kaldım, tam aranan mobil 10 numara.
Avusturya'nın da temposu çok iyiydi, ne kadar mesafe kat ettik merak ediyorum?

Gerçekten Baumgartner tam aranılan 10 numara.Tam okan hocalık..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En büyük beklentiye girilenlerden, takımda henüz katkı verdiğini söyleyemeyeceğimiz Kenan da Hollanda maçında bir şeyler yapsa artık. Aslında Kerem oynamalı; en azından daha fazla süre almalı da...

Geri
Üst Alt