- 12 Ocak 2013
- 50.731
- 60.042
- 4.323
fransızlar itliğe başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nico alınacak galiba da Olmo’ya da bütçe ayırabilirler mi bilmiyorum. Olmo’yu bayağı isteyen var btw, ayrılması çok olası.Olmo nun 60 milyon cıkış maddesi varmiş, barca kesin kapar turnuvadan sonra, gercekten cok underrated oyuncu, “sadece” leipzig de oynadıgından olsa gerek, barcanın aklı varsa nico williams ve olmo nun cıkış maddelerini ödeyip alirlar
Ispanyol futbolu/egitimi bir numara.adamlar gene müthiş jenerasyon yetiştirdiler ya
2 teknik hızlı kanat var
ortada zımablayan topu ayağına yapıştıran 10 no var
var oğlu var.
Yamal’a bir maçta sallamıştım da bulamadım. 15 yaşında olduğunu bilmiyordumHangi yorumu?
Raphinha'yi Araplara kakalamaya calisiyorlar, o olursa olabilirmis diye okudum.Nico alınacak galiba da Olmo’ya da bütçe ayırabilirler mi bilmiyorum. Olmo’yu bayağı isteyen var btw, ayrılması çok olası.
Pozisyon bilgisi falan şahane veledin yayamal yaşına göre baya hareketli defe yardıma filan geliyor
Olur bazen, yapacak birsey yok.Yamal’a bir maçta sallamıştım da bulamadım. 15 yaşında olduğunu bilmiyordum
sinir oluyroum ama takdir etmek lazım.Ispanyol futbolu/egitimi bir numara.
Alt yapı eğitimi vs konularında #1 FransaIspanyol futbolu/egitimi bir numara.
Fransa'nin da iyi, Ispanyollar ama son 10 yilda alt yapilara hep pas oyununu yerlesti (sanirim Guardiola effect) ve bu alt yapilardan en yuksek profesyonel kuluplere kadar yayilmis. Bundan dolayi milli takima giden oyuncularin hepsi de kolay adapte oluyor cunku hepsi ayni oyunu oynamayi biliyor. Bunu bu sekilde basarabilen baska bir ulke futbolu goremiyorum.Alt yapı eğitimi vs konularında #1 Fransa
İspanya’da La Masia çok öndeydi ama oradaki bütçeyi azalttılar, eskisi gibi değil.
fıkrası vardır bunun bilir misin?İspanya sağ kanadının ortalama yaşı 27.
Biri 16, diğeri 38 yaşında.. Bu da ortalama almanın zararı olarak dursun burada![]()
İspanya bu tarz kanat çıkaramıyordu, önceki başarılı kadrolar hep pas odaklı oyunculardı, kanatlar Silva ile Villa idi keza.adamlar gene müthiş jenerasyon yetiştirdiler ya
2 teknik hızlı kanat var
ortada zımablayan topu ayağına yapıştıran 10 no var
var oğlu var.