EURO 2024 Yarı Final | İspanya 2-1 Fransa | MS | 9 Temmuz | TRT 1

Olmo nun 60 milyon cıkış maddesi varmiş, barca kesin kapar turnuvadan sonra, gercekten cok underrated oyuncu, “sadece” leipzig de oynadıgından olsa gerek, barcanın aklı varsa nico williams ve olmo nun cıkış maddelerini ödeyip alirlar
Nico alınacak galiba da Olmo’ya da bütçe ayırabilirler mi bilmiyorum. Olmo’yu bayağı isteyen var btw, ayrılması çok olası.

Fransızlar arda ile vatandaşlık için görüşmelere başlanıldığını kapa bildirmiş vatandaşlık alıp pasoport çıkartılması an meselesi.İkinci yarıya yetiştirmek için yapılan çalışmaların sona gelindiği açıklanırken macronun bu sözleri radio france dan alt yazı ile duyuruldu.

İspanya sağ kanadının ortalama yaşı 27.

Biri 16, diğeri 38 yaşında.. Bu da ortalama almanın zararı olarak dursun burada :D

Fransa’da öyle bir kadro var ki ne kadar kötü oynarsa oynasın karşıda İspanya bile olsa hiçbir şey belli olmaz.

Alt yapı eğitimi vs konularında #1 Fransa

İspanya’da La Masia çok öndeydi ama oradaki bütçeyi azalttılar, eskisi gibi değil.
Fransa'nin da iyi, Ispanyollar ama son 10 yilda alt yapilara hep pas oyununu yerlesti (sanirim Guardiola effect) ve bu alt yapilardan en yuksek profesyonel kuluplere kadar yayilmis. Bundan dolayi milli takima giden oyuncularin hepsi de kolay adapte oluyor cunku hepsi ayni oyunu oynamayi biliyor. Bunu bu sekilde basarabilen baska bir ulke futbolu goremiyorum.

adamlar gene müthiş jenerasyon yetiştirdiler ya

2 teknik hızlı kanat var
ortada zımablayan topu ayağına yapıştıran 10 no var

var oğlu var.
İspanya bu tarz kanat çıkaramıyordu, önceki başarılı kadrolar hep pas odaklı oyunculardı, kanatlar Silva ile Villa idi keza.

Joaquin ile Reyes var işte kanat olarak üst seviye.

Nico ile Yamal zaten Afrika kökenli olunca bayağı farklılık kattılar İspanya’ya, diğer herkes teknik, pasör adamlar ama bu ikisi fuleli dikine gidebiliyor, ben böyle adamlar hatırlamıyorum İspanya’da pek.

Hatta Messi’yi İspanya milli takımında oynamaya ikna edemedikleri için o dönem bayağı tepki vardı.

Sacha Boey top diye oynar bu Kounde’yi.Hic bi numarasi yok bu herifin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt