EuroBasket 2009 Çeyrek Final | Türkiye 74-76 Yunanistan | CANINIZ SAĞOLSUN!

Cevap: EuroBasket 2009 Çeyrek Final | Türkiye 74-76 Yunanistan | CANINIZ SAĞOLSUN!

Ne ribaunt aldık ne serbest atış yaptık. Hakemde tuz biber ekdi. Hidayet Yunanistan adına en çok katkıyı sağlayan adam oldu, turnuva boyunca tüm rakiplere yaptığı gibi.

Cevap: EuroBasket 2009 Çeyrek Final | Türkiye 74-76 Yunanistan | CANINIZ SAĞOLSUN!

Arkada ne kadar farklı mılletten taraftar varsa hepsi Yunanistanı tutuyodu sayılarında bağırıyodu. Türk karşıtı şerefsizler.

Tanjevic yine maçı verdi yine.

Hidayet'in inanılmaz şut tercihleri.

Ömer'İn kaçırdığı serbest atışlar.

Yahu şu yunan'a yenildik ya lanet olsun.

TAnjeviç'e bu maçta hiç suç bulmam adam daha ne yapsın. Hidayet'in sakatlığı yüzünden düşüş yaşadığı gerçek ama unutmayın son periyotta Hedo takımı sırtladı. Hakemlere ne kadar sövsek az hele maçın sonlarında çıldırtıcı kararlar verdiler. Son iki şut tercihimiz skandal.

Şimdi bu hakem hatasından sonra bu iş böyle bitti dimi? yazıklar olsun

Şerefsiz hakemlere yine şerefsizce baskı yapıldı masa başında yine maç kaybettik ! Lanet olsun böyle turnuvaya .

Ömer Onan'a nasıl sabretti anlamış değilim. Hep top kaybetti. Maçı kazancağımız da 4. periyot sonunda 2 sayı yeteceği halde 3lük salladı oyunu bitirdi. Hido da çok kötüydü.

Yunanlı şerefsizler dün yediremediler Atina'daki futbol galibiyetini.

Hakem tam bir Serefsizdi.Bu kadar yanlı maç yöenetilir.Adam 3 değil 5 saniye kalıyor düdük yok,onu geçtim 24 değil 26 saniye hucüm ediyorlar topu onlara veriyor 3 lük yediriyor o üçlük olmasa maçı kazanmıstık şimdi.:mad:Ama yinede Hidayet diyorum baska bir sey demiyorum o nasıl iğrenc bir basketboldur.Bir daha ne Hidayet ne de Mehmet'in bu takımda işi yok takım oyununu öğrenip öyle gelsinler.Son topu Ender'e değil Kerem'e verip hucüm etsek almıstık maçı.Çünkü Ender maalesef duyguları ile hareket eden bir basketci.Ve onun için maç halkemin 24 saniye kararı ve hemen ardından gelen 3 lükle bitti.Soğukkanlılığını kaybetti,orda.

Ömer Aşık, sana bu saatten sonra değil hamam, OKYANUS BİLE FAYDA ETMEZ ! :mad:

Arkada ne kadar farklı mılletten taraftar varsa hepsi Yunanistanı tutuyodu sayılarında bağırıyodu. Türk karşıtı şerefsizler.

Müslümanız diye yapılanların acısı tek tek öbür dünya da çıkacak.Ama biz Türkler yine de Avrupa'da başarılı olacağız.

Lan hido macin icine ettin be, bu hakemin Allah belasini versin nerden cikti lan bu 4. saniye serefsizler ya 3 sayi yedik bide ondan sonra

Ben sallamak için sallamam ama Ömer Aşık bu faul yüzdesiyle tam skandal. Ribaundlarda da çok zayıf kaldı. Buna rağmen Ömer Aşık'ı kötülemem çünkü turnuva boyunca pota altında mükemmel işler yaptı. Tanjeviç'de elinden geleni yaptı bu hakemlerle bu kadar.

Artık tamamen futbola dönüyoruz.

63-58 öndeyken, ben bile Ömer'in atışlarının kötü olduğunun farkındaysam o da farkedecek arkadaş. Son 2 dakikada 6 atış falan kaçırdı . Peki almadın son 5 dakika neden oynatmadın diye sorarlar adama?

Bu yunanlar ASY'e gelicekler hesaplarını İstanbul'da keseceğiz.

Yunanistan sürekli kollanıyor hakemler tarafından ne zaman sıkışsalar hakemler yardım ediyor. Birilerinin buna dur demesi lazım. Fiba başkanı Yunan diye nedir bu rezalet?

Adamlar 1.9 saniye ile kenardan oyuna başlıyor süre doluyor. Kabul etmeyip 4 saniy ile oyunu başlatıyorlar ve 3'lük yiyoruz. Tam da maçın son saniyelerinde maçı koparacakken. Ben hayatımda böyle rezillik görmedim.

Hidayet çok kötüydü basit toplar kaybettik tamam ama herşeye rağmen bu hakemler adam olsa yarı final'e çıkan biz olurduk.

Yazık haram olsun hepsine bu galibiyet!

Artı son iki maçtır , 2 sayı ile yeniliyoruz. Neden kazanmak istiyoruz. 2 sayılık yetecekken neden 3 sayı.Bunu hiç mi söyleyemez bi koç.

Al gördük 3 sayıyı evine dönersin geç kaldın Fenerbahçe'nin kamp dönemine.Göndersinler şu adamı ya içimizdeki yabancı.

NBA de oynayan oyuncu gormek istemiyorum Milli takimda

Geri
Üst Alt