EuroBasket 2009 | Türkiye 84-76 Litvanya | 7 Eylül | İYİ BAŞLADIK!

Cevap: EuroBasket 2009 | Türkiye 84-76 Litvanya | 7 Eylül | İYİ BAŞLADIK!

Birisi bana komple statüyü anlatabilir mi zahmet olmazsa?4 takimli gruplardan ilk 3´ü mü gruptan cikiyor? Cikinca ceyrek final mi oluyor? Birinci ücüncü ile mi eslesiyor? Eger öyleyse birinci cikmamiz kesinlikle sart, cünkü Slovenya ile eslesmemiz gerekiyor

Arkadaslar ispanyayi fazla gözünüzde büyütmeyin sirbistan kati savunmayla durdurdu bizim en iyi yaptigimiz savunma ve mücadele bana göre biz benim gördügüm ispanyayi kesinlikle yeneriz.

Ben o grubu Sırbıstan lider ispanya 2. tamamlicagini düsünüyorum,zaten slovenyayada yenilirlerse demekki korkucak birsey yok :)

Suan bizle eslesmekten korksalar daha iyi olur,cok genc yetenek ve 2 süper starimiz var,ilyosava ve hidayet gibi oyuncular inanilmaz oyuncular,takimda olmusuz bu fizik gücü devam ettirirsek herkesi yeneriz.

Birisi bana komple statüyü anlatabilir mi zahmet olmazsa?4 takimli gruplardan ilk 3´ü mü gruptan cikiyor? Cikinca ceyrek final mi oluyor? Birinci ücüncü ile mi eslesiyor? Eger öyleyse birinci cikmamiz kesinlikle sart, cünkü Slovenya ile eslesmemiz gerekiyor

https://www.ntv.com.tr/id/24996602/ burdan fikstürü sonuclari görebilirsin.

Bu gruptan sonra 2 bir grup olusucak arkadaslar hemen ceyrek final olmuyor,futbol gibi degil :)

Daha sonra o gruptanda ciktiktan sonra,ceyrek finale kaliyoruz elemeli sistem basliyor.

Hakeme rağmen Litvanya 'ya boğun eğmedik. Semih de ne süper savunma yapıyor arkadaş hayran kaldım(!). Serbest atışlarda da çok başarılıydık. Yolun açık olsun 12 dev adam.

Mehmet Okur neden yok? Sakatligi mi var yoksa gelmek mi istemedi? Nedeni nedir?

Turnuva öncesi açıklamıştı , Tanjevic'in sistemine uymadığını ve Milli Takım'a katılmayacağını..

Uzunlarımız çok yetersiz.

Uzunlarımız çok yetersiz.

Oguz yeter be Erkut..Manda gibi herif masallah...Koydugunu indiriyor:)

Ben cok begendim..Ben aslinda Semih´i hic begenmedim..Tek yaptigi faul..Baska bisey yapmadi..Hidayet Türkoglu ve Ersan Ilyasova farki var.Ender Aslan süper oynadi..Ömer Onan kötü hastalanmis..39.5 atesi varmis..Yarin dinlendirilecekmis.

Ama Bulgaristan´i hertürlü yeneriz...Litvanya Polonya´ya fark atacak görürsünüz..Lider cikacagiz insallah bu gruptan

Jasaitis'i çok beğendim ben ya siz ? :)

Jasaitis'i ben de beğendim. Bu sezon iyi mücadele eden bir takım istiyorum ben. Gerisi önemli değil. Hatta iyi bir 5 numara alırsak 5. yabancı hakkına geçen seneden iyi işler yapabiliriz.

Milli takım Ersan ve Hidayet'in eline bakıyor özellikle. Bugün Engin de iyiydi. Bu ikiliye en az 2-3 kişi destek olmalı. Serbest atışlar çok önemli. İnşallah böyle devam ederiz. Eğer normal serbest atış yüzdemizle atsaydık çok zor olurdu maç. Kazanmamızda en büyük etkenlerden biriydi serbest atış. semih erden bu takımda nasıl oynar anlayamıyorum. Onun yerine bir Kaya Peker fena gitmezdi veya Kerem'in doping sorunu çıkmasa çok iyi olurdu. semihe iyi olacak nbaye gidecek felan dediler şişirdiler adam 4 yıldır aynı. Anca geriye gidiyor. ömer aşık,Oğuz ve semihi Polonya maçında Gortat'a karşı görelim. Gortat Nba'nın en vasat 5 numaralarındandır. Ona karşı çok üstün olmaları lazım.

23/26 serbest atış... ilk defa milli takımın böyle bir yüzde yakaladığıı görüyorum, maçı getiren en önemli faktörlerden biriydi.

Jasaitis iyiydi ama tabii ki kazanmamız önemli bugün Bulgarları rahat yeneriz bence.

pota altında iyi bir uzunu olan ( pivot deniliyor sanırım ) bir takım bizi paramparça eder. bu takım semih erden, ömer aşık gibi tanjevic torpilli acemilere kaldıysa işimiz zor, kaya peker, mehmet okur, hatta hüseyin beşok, fatih solak gibi oyuncular varken bunlar alınmış.

inşallah şans hep bizimle olur ama, ne riband alabildik, nede pota altından sayı bulabildik, bu hep böyle gitmez.

pota altında iyi bir uzunu olan ( pivot deniliyor sanırım ) bir takım bizi paramparça eder. bu takım semih erden, ömer aşık gibi tanjevic torpilli acemilere kaldıysa işimiz zor, kaya peker, mehmet okur, hatta hüseyin beşok, fatih solak gibi oyuncular varken bunlar alınmış.

inşallah şans hep bizimle olur ama, ne riband alabildik, nede pota altından sayı bulabildik, bu hep böyle gitmez.

Valla Polonya'da Gortat diye bi adam var tam tarif ettiğin gibi bir adam.Dün Semih rezalet oynadı.Ersan ve Hidayet bizim takım için çok önemli Sinan ve Ender de dün iyiydi.

Ya bu semihi milli takıma nasıl alırlar yazık yazık Keremi harcadılar semih için dün ne yaptı hiç bir şey 5 faul alıp kenarı geldi .. Kaya veya Hüseyin bu semihten kat kat daha iyi oynayacağı kesin.. Birde Barış Ersek onu beğenmedim zaten basketbolcu tipide yok , hiç kimse demesin genç filan diye..

Valla Polonya'da Gortat diye bi adam var tam tarif ettiğin gibi bir adam.Dün Semih rezalet oynadı.Ersan ve Hidayet bizim takım için çok önemli Sinan ve Ender de dün iyiydi.

Dün yazmıştım bizim uzunlar acaba onun karşısında ne yapacak diye. 3'ü için de Nba konuşuluyordu. Gortat vasat süre alamayan bir 5 numara Nba'de.

Ersan daha agresif olabilir mac icinde ama iyidi yinede.

Galibiyet güzel ancak abartılacak yada havaya girecek bi durum yok adamlar sonuçta yedek 5leriyle şampiyonaya geldiler.NBA patentli Jasikevicus,Songalia yanısıra Majiauskas,Kaukenas ve önceki sezon eurolig MVPsi Siskhauskas yoktu.

Geri
Üst Alt