Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Ufuk Sarica hala orda neden teknik faul yapti anlamis degilim tam mac kiriliyordu bozdu salak

Hocayi bir seyle gommek ben de istemem ama sunu ergin yapsa fb liler , veya atiyorum obra veya tanjevic vs yapsa bu forum ayaga kalkmisti ... simdi golgede kaldi .. hakeme ya bir sey soyledi , ya fiziksel mudahalede bulundu ama sebep neyse bilmiyorum kaynadi gitti

o hucumda top bize gececekken hem sayi yedik hem devaminda 3 luk yedik ... zaten mac 3 sayi ile bitti .. macin en kritik olayiydi ve konusulmadi bile

Hocayi bir seyle gommek ben de istemem ama sunu ergin yapsa fb liler , veya atiyorum obra veya tanjevic vs yapsa bu forum ayaga kalkmisti ... simdi golgede kaldi .. hakeme ya bir sey soyledi , ya fiziksel mudahalede bulundu ama sebep neyse bilmiyorum kaynadi gitti

o hucumda top bize gececekken hem sayi yedik hem devaminda 3 luk yedik ... zaten mac 3 sayi ile bitti .. macin en kritik olayiydi ve konusulmadi bile
Aynen bende oyle dusunuyorum

sirplar cok eksik ama ruslari yeneceklerdir , ve umarim da yenerler , cunku rusya gidip letonya veya ingiltereye belcikaya takilabilir . 2 li 3 lu averajlar gundeme gelebilir .

bu tip turnuvalarda bu hesaplari yapamadigimizdan ilerleyemiyoruz , hep ayni sark , gecen eurobaskette de ayni sekilde italyayi yendik ama ispanyadan yenen fark sonucu averajla kotu siralama alip fransa ile eslestik elendik

yunanistan fransa maci harika ... 20 sayi ondeydi fransa 12-0 seri ile 8 e indi , 3 tane 3 luk atti yunanlilar ust uste

Bir 3 luk daha calathesten ve fark 6

bos 3 luk kacti , ve 3 e inecekken de colo 3 lugu atip farki 9 yapti

en iyi mac sanirim su ana dek

Son düzenleme:
rusya lehine garip garip dudukler devam ediyor , demek ki konu turkiye degilmis , sirplarin aleyhine de manasiz manasiz hucum fauller caliniyor , gazpromdan fibaya odenek ayrilmis herhalde , ne bu rus aski anlamadim 2 mactir

bu arada ne 3 luk atsalar giriyor, ceyrek sonundaki de girse fark 10 a cikmisti ... umarim sirplar cevirir , rusya kazanirsa sirplari yenmek zorunda kaliriz ... birinden biri kazanacaksa da az farkli olsun bari

Rusya ve Sırbistan'ın kazanması bizim için birşey farkettirmez. Sonuç olarak bu takımın gruptan 2. veya 3. çıkma olasılığı yok. Kimse boşa hayal kurmasın, kendini kandırmasın.

Grupta asıl rakiplerimiz Belçika ve İngiltere'dir. Gruptan çıktığımız senaryoda ise daha önce söylediğim gibi İspanya ile eşleşir, şampiyonayı kapatırız.

iyi ama zaten belcika ve ingiltereyi yenmemiz gerekiyor bunlari yendigimizde letonya maci neden 3 unculuk maci olmasin

rusyanin kalan maclari dusunuldugunde bugun yenilmesi lehimize olacaktir , cunku rusyanin kesin letonyayi hatta belcikayi yenecegini soyleyemeyiz

bu hesaplari yapan takimlar her zaman istedigi eslesmeleri sagliyorlar

Bu arada rusya kazanirsa , rusyanin letonyayi da yenmesini isteyecegiz .. bu grupta birak 3 u , halen 2 de olabiliriz , ama 5 inci de olup kapatabiliriz dukkani

bu tip gruplarda basketbol veya futbol olsun , rakiplerin maclarinin ciddi yuzdede etkisi var

Sorun da o zaten. Letonya maçını kazanabileceğimizi düşünmek hayalcilik olur.

Sorun da o zaten. Letonya maçını kazanabileceğimizi düşünmek hayalcilik olur.

letonya macini kaybedecegimizi dusunuyorsak o zaman rusyayi gecmeyi ongormen lazim , yani yine bugun sirplarin kazanmasini istiyor olman lazim , anlamadim ki sendeki mantigi ben

sanki 4 uncu olmak icin senaryo kuruyor gibisin , 4 uncu olmamak icin senaryo kurman lazim

maci izliyor musunuz bilmiyorum ama faullere bakin , rusya faul cizgisinden ayrilmiyor yine , sirp antrenoru delirdi hakemlere veryansin ediyor

en son ispanya lehine bu sekilde kollanirdi tiyatral fauller alip .. inanilmaz cidden

2 de 0 atti sirplar , ve yine basket faul rusya

sanirim rusya maci goturuyor

Iki gündür maçları yöneten hakemlerin ebeleri rus herhal.

aynen oyle ya , kimsenin anlamadigi hucum fauller , kimsenin anlamadigi teknik fauller .. bir de rusyanin rakiplerinin anlamsiz top kayiplari ...

Son serbest atislari rezalet kullandi sirplar , ama bizim acimizdan sorun yok , mac iki taraf adina da bitse dusuk farkla bitecek . bu iyi

3 sayiyla bitti.. Artik rusya letonyaya yenilip onlara gecilmezse gecilmez bizle sirplara

sirplara yenilirsek bile letonya belcika ve britanya maclari kazanilirsa ispanyadan kacariz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt