Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Bu takımdan bir cacık olmaz. 3 pozisyonda da bencilce potaya gideceğine azıcık bekleseler şuan öndeydik.

Basketboldan fazla anlamayan bir vatandaş olarak 2 takımı da hiç beğenmedim ama bence Ruslar bizden daha kötü gözüktüler bana.

Melih Mahmutoğlu denilen gereksiz verdi maçı maalesef kaybettik.

Mozgovla, Shved bitirdi bizi

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melih malını sadece kupayı kaldırsın diye kadroda tutuyor ülkerspor.milli takımda ne işi var bu adamın?

Eller havaya İngiltere dışında maç alamaz bu takım. Koçun Melih ısrarı ve Sinan sevgisi maçı verdi, Kenan ve Göksenin bu iki antikanın yerine daha fazla süre alsa bugün rahat bir galibiyet almıştık.

Cedi ve Semihin emeğine üzüldüm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Melihin milli takımda adam gibi bir maç geçirdiğini görmedim.2 sene evvelde sadece iyi 3lük atıyor diye takımda tutuluyordu atamıyordu beceriksiz.Galatasaray maçlarında ise şut kaçırmaz

Neyse en azından Cleveland'a aslanlar gibi bir Cedi yolluyoruz.

Furkan o fizikle seneye geri döner.

Hücumda sayı bulmak için o kadar enerji harcanıyor ki maçın sonuna doğru pil bitti tabi. Yinede Kurbanov ve Vorontsevich bu kadar kötüyken kazanmak lazımdı.

Hücumda sayı bulmak için o kadar enerji harcanıyor ki maçın sonuna doğru pil bitti tabi. Yinede Kurbanov ve Vorontsevich bu kadar kötüyken kazanmak lazımdı.

Cedi Osman: "Biraz heyecana kapıldık ilk dakikalarda, sonra oyunu dengelemeyi başardık. Çok iyi mücadele ettik ama yorgunluk bizi etkiledi."

Milli takımda o kadar fazla kişiyi taşımaları gerekti ki. Zor iş gerçekten.

Cedi'ye helal olsun

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt