Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Benim şutum doğuştan iyi lan.

Sırbistan koçu hikmet karaman çıldırdı

Uzun yok takımda.

:(

omerasikneworleans_B.jpg

Bana laf yetistirme derdindesiniz , takimda sutor adam melih , tabi ki sokacak sut , e sokuyor da . Takimin ilk yarida en skoreri

neyin pesindesiniz anlamadim ki , sanki tum takim cift hanelerde de , sanki hepsi sorumluluk aliyor da melih de melih

adam 27 sayi mi 24 sayi mi ne atti yine yaranamadi

les gibi kadromuz var zaten , iyi melih de oynamasin fanatik fenerli diye .. sinan guler verelim onun yerine , ama o da fb ye gitti kusura bakmayin

Vay be kisa oynuyorsun ve sutunu bos birakiyorlar :dd ben olsam dusun altinda aglardim

Benim kafa gitmiş. Sırbistan maçı biletleri demek istemiştim. :oley:

Sirf Melih amigolugu yapmak icin su konuya girmeyin kardesim. Melih yillardir bu takimda ve kayda deger bi rakibe karsi inisiatif aldigini görmedim. Büyük britanya bu grubun puan takimi. Ayrica mac esnasinda Melih diger maclar icin ritmini bulsun diye toplari hep ona indirtti Ufuk Sarica.
Melihde zerre winner kisiligi yok. Yok efendim 2 Melih daha olsaymis müthis olurmus vs. Icip icip girmeyin suraya. 2 melih daha olsa bu milli takim birak baskiyi kosamazdi bile. Adam ne baskili defans yapabiliyor nede hucumda potaya gidebiliyor. Tek yapabildigi sey iyi pozisyon alip 3 sayi atmak. Saygilar

Bu yönetmenler çektikleri kızların daha sonra telini mi alıyor nedir

Bu rexona ne yapmaya çalışmış memlekette hıyar bol

Barış Ermiş ile Muhammed Baygül'ün alinmamasini elestirenler olmus sosyal medyada. Kadroda olmayanlardan en skorer iki oyuncu bunlar olmus ligde 200 sayi üstünü bulmuslar. Ersan Ilyasova falan yok üstelik Ömer Asik, Bobby Dixon sakat. Epey zayiflamis görünüyor sakatliklardan sonra kadro. Dogus Balbaydan fazla sayi atan en az 10-15 yerli vardir ligde herhalde

Son düzenleme:
Sirf Melih amigolugu yapmak icin su konuya girmeyin kardesim. Melih yillardir bu takimda ve kayda deger bi rakibe karsi inisiatif aldigini görmedim. Büyük britanya bu grubun puan takimi. Ayrica mac esnasinda Melih diger maclar icin ritmini bulsun diye toplari hep ona indirtti Ufuk Sarica.
Melihde zerre winner kisiligi yok. Yok efendim 2 Melih daha olsaymis müthis olurmus vs. Icip icip girmeyin suraya. 2 melih daha olsa bu milli takim birak baskiyi kosamazdi bile. Adam ne baskili defans yapabiliyor nede hucumda potaya gidebiliyor. Tek yapabildigi sey iyi pozisyon alip 3 sayi atmak. Saygilar

Emre , melih daha fazlasini yapsa fb de 2 dk sure alirdi , anlamiyor musun ? Kadro bu

bu adamlar arasinda da melih oynuyor iste . Parker mi var anasini satayim

adamin sutu girmeyince suclu mu ilan edelim

Emre , melih daha fazlasini yapsa fb de 2 dk sure alirdi , anlamiyor musun ? Kadro bu

bu adamlar arasinda da melih oynuyor iste . Parker mi var anasini satayim

adamin sutu girmeyince suclu mu ilan edelim

Melih 3lüklerini soksun yeter zaten. Ozaman basarilida bulurum. Ama demek istedigim sey Cedi yada Kenan kadar oyun icinde etkili bi oyuncu degil Melih, yada söyle söyliyim gelecek icin bana heyecan vermiyor.

Barış Ermiş ile Muhammed Baygül'ün alinmamasini elestirenler olmus sosyal medyada. Kadroda olmayanlardan en skorer iki oyuncu bunlar olmus ligde 200 sayi üstünü bulmuslar. Ersan Ilyasova falan yok üstelik Ömer Asik, Bobby Dixon sakat. Epey zayiflamis görünüyor sakatliklardan sonra kadro. Dogus Balbaydan fazla sayi atan en az 10-15 yerli vardir ligde herhalde

Evlatçılık. Doğuş'un her zaman kadroda banko yeri vardır.

Bikere adam gibi seri yapmisdik 14 farki nerdeyse kapatmisdik ondan sonrakisi fos

Geri
Üst Alt