- 4 Ağustos 2009
- 90.882
- 72.167
- 5.358
Benim şutum doğuştan iyi lan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be kisa oynuyorsun ve sutunu bos birakiyorlar :dd ben olsam dusun altinda aglardim
Sirf Melih amigolugu yapmak icin su konuya girmeyin kardesim. Melih yillardir bu takimda ve kayda deger bi rakibe karsi inisiatif aldigini görmedim. Büyük britanya bu grubun puan takimi. Ayrica mac esnasinda Melih diger maclar icin ritmini bulsun diye toplari hep ona indirtti Ufuk Sarica.
Melihde zerre winner kisiligi yok. Yok efendim 2 Melih daha olsaymis müthis olurmus vs. Icip icip girmeyin suraya. 2 melih daha olsa bu milli takim birak baskiyi kosamazdi bile. Adam ne baskili defans yapabiliyor nede hucumda potaya gidebiliyor. Tek yapabildigi sey iyi pozisyon alip 3 sayi atmak. Saygilar
Emre , melih daha fazlasini yapsa fb de 2 dk sure alirdi , anlamiyor musun ? Kadro bu
bu adamlar arasinda da melih oynuyor iste . Parker mi var anasini satayim
adamin sutu girmeyince suclu mu ilan edelim
Barış Ermiş ile Muhammed Baygül'ün alinmamasini elestirenler olmus sosyal medyada. Kadroda olmayanlardan en skorer iki oyuncu bunlar olmus ligde 200 sayi üstünü bulmuslar. Ersan Ilyasova falan yok üstelik Ömer Asik, Bobby Dixon sakat. Epey zayiflamis görünüyor sakatliklardan sonra kadro. Dogus Balbaydan fazla sayi atan en az 10-15 yerli vardir ligde herhalde
Bence mevcut kadro, kalitesinin çok üzerinde basketbol oynuyor 3 maçtır. 3. olacağımızı düşünüyorum grupta.
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi