Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Bu İhsan Bayulken cidden Kenan'a ileride milli takım oyun kuruculuğunun emanet edilebileceğini mi düşünüyor? Bence şimdiden kimi devşireceğimize bakmamız lazım 1 numara için.

Bir turnuvada şöyle %80'le faul attığımızı görebilecek miyiz acaba?

Semih saçma bir şekilde 2-2'de 2-0 atıyor. Yok mu bunun bir ortası be kardeşim?

Ömer falan varkende aynı şekilde. Faul istatistiğimiz büyük problem çıkarıyor.

Sinan Güler'in bittiğini de görmüş olduk.

Semih saçma bir şekilde 2-2'de 2-0 atıyor. Yok mu bunun bir ortası be kardeşim?

Ömer falan varkende aynı şekilde. Faul istatistiğimiz büyük problem çıkarıyor.

Semih'in saçlarına verdiği önem kadar oyununa önem verdiğini düşünmüyorum. İnşallah bir daha milli takımda izlemeyiz o artisti. Bir sağ/sol bekin 30 yaşına gelip orta açamamasını, bir basketbolcunun da 30 yaşına gelip %50 ile faul atmasını anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Benim için turnuva Cedi ile Furkan'ı izlemekten ibaretti. Onlar da hakkını veriyor.

Sırbistan baştan sona kontrol ettiği bir maçı hak ederek kazandı. Bogdanoviç sahanın tartışmasız yıldızıydı. Türkiye zaman zaman kısa periyotlarla çıkışlar yapsa da tecrübeli Sırbistan hemen toparlayıp tekrar farkı eski seviyesine getiriyordu. Zaten maçın tamamı bu şekilde geçti. Şöyle mücadele ettik böyle zorladık triplerine gerek yok, kazanan haklıdır.
Bizim takımımız maçı baştan sona kontrol edip forse ederek kazanacak bir ekip değil ki zaten. Daima maçın içinde kalarak, mücadele ederek, hareketlenerek ve zorlayarak bir şeyler elde edeceğiz tüm maçlarda.
Bu maçı kazanamadık evet, fakat Letonya ve Belçika maçlarında haklı çıkanın biz olabileceğimizi gördük.
Bogdanovic müthiş bir basketbolcu. Fakat Furkan'ın, Cedi'nin Bogdanovic'den Jovic'ten daha yeteneksiz basketbolcular olduklarını düşünmüyorum.
Bogdanovic Fenerbahçe'de büyüdü ve bir winner oldu. Cedi, Furkan gibi oyuncular da önümüzdeki turnuvalarda bizim winnerlarımız olacak.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sirbistan haketti . Ama tam olmasi gereken yerde one gectik .

maci 3 sey kaybettirdi

amatorce yapilan faul sonucu yenen 6 sayi tek hucumda

semihin kacirdigi faul uzerine yaptigi luzumsuz faul

ve olabilir kacabilir serbest atis ama 3 serbest atista da rebound kovalayan yok , ben boyle sey gormedim , rahatsiz edemedigimiz icin de hizli hucum sonrasi bos 3 luk

ama en guzel yorum su , futbolcular utansin

su maclardan gram para kazanmadan sirf bayrak icin top oynuyorlar bu kotu kadroya ragmen

2006 da da aynisini yapmistik litvanya maclarinda

helal olsun denir anca sagolsunlar

Semih'in saçlarına verdiği önem kadar oyununa önem verdiğini düşünmüyorum. İnşallah bir daha mil takımda izlemeyiz o artisti. Bir sağ/sol bekin 30 yaşına gelip orta açamamasını, bir basketbolcunun da 30 yaşına gelip %50 ile faul atmasını anlayamıyorum.

Tuğla atıyor derler ya, o hesap.

Doğuş Balbay gibi bir kısa oyuncunun şutunun boş bırakılmasıda cabası sanırım.

Kendini göstermeye başladığından beri aynı şekilde. Gram ilerleme kaydetmiyor. Tamam anlıyoruz. Enerjini sahaya yayıyorsun, top çalma tehdidi oluşturuyorsun, hücum ribaundunu karıştırıyorsun falan ama sen kısasın be kardeşim. Biraz şut çalışır insan.

Benim için turnuva Cedi ile Furkan'ı izlemekten ibaretti. Onlar da hakkını veriyor.

Benim Furkan'da eleştirdiğim konuda buydu. Furkan bu maçta nasıl oynadıysa o şekilde karakter koymalı. Top kullanmaktan korkmamalı.

Furkan'ın smaç yarışması havasından çıkması lazım. Skorer yanını yansıtmalı. Bu maçta sorumluluk alması gerektiğinde nasıl patlama yapabileceğini gösterdi.

Maçın içinde kalmak için mecburen yüksek enerjiyle oynuyoruz ama sonuna nefes yetmiyor tabi, iki oldu bu Rusya maçı da böyle gitti.

Bizim takımımız maçı baştan sona kontrol edip forse ederek kazanacak bir ekip değil ki zaten. Daima maçın içinde kalarak, mücadele ederek, hareketlenerek ve zorlayarak bir şeyler elde edeceğiz tüm maçlarda.
Bu maçı kazanamadık evet, fakat Letonya ve Belçika maçlarında haklı çıkanın biz olabileceğimizi gördük.
Bogdanovic müthiş bir basketbolcu. Fakat Furkan'ın, Cedi'nin Bogdanovic'den Jovic'ten daha yeteneksiz basketbolcular olduklarını düşünmüyorum.
Bogdanovic Fenerbahçe'de büyüdü ve bir winner oldu. Cedi, Furkan gibi oyuncular da önümüzdeki turnuvalarda bizim winnerlarımız olacak.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum. Letonya ve Belçika maçlarını kazanamamaları benim açımdan sürpriz olur. O ışığı fazlasıyla veriyorlar.

3 adam var gelmeyen . Ali yi tolere ediyoruz melih ve sinanla , tabi olsa iyi olurdu

ama ersan ile omer asik i eklersen bu kadro is yapar

birine kizilacaksa onlari getiremeyenlere kizacsksin diyorum bir yandan ama sonra o zaman sirplar ne yapsin

madalya hedefliyorlar gelmeyen 5-6 tane adamlari var , onlar da deliriyordur

bu basketboldaki gelmiyorum olayi cok antipatik

Sirplara karsi cok iyi oynadik filan deyip letonya ve belcikayi kucumsemeyin , ikisine de yenilebiliriz

ozellikle letonya kadar net 3 luk atan bir takim olamaz

belki karsisindaki takimdandir sabahki performanslari ama yine de katiyen yabana atilmazlar

Benim Furkan'da eleştirdiğim konuda buydu. Furkan bu maçta nasıl oynadıysa o şekilde karakter koymalı. Top kullanmaktan korkmamalı.

Furkan'ın smaç yarışması havasından çıkması lazım. Skorer yanını yansıtmalı. Bu maçta sorumluluk alması gerektiğinde nasıl patlama yapabileceğini gösterdi.

Furkan daha 20 yaşında, inanki saf yetenek olarak Bogdanovic kadar vardır ama Bogdan şanslıydı Obra gibi bir adamın yanında eğitim aldı. Efes ise yeteri kadar şans vermedi. Yazın da çocuğu 2-3 farklı alt yi milli takımı turnuvasında oynattık. Bir turnuva bitti diğerine gitti çocuk. Belki yazları biraz bireysel zaman tanısak fiziksel anlamda ve özgüven olarak çok daha iyi yerlerde olacaktı şimdi.

Son yıllarda bu kadar atletik beyaz kısa çıkmamıştır Avrupa'dan. Şut var, atletizm var. Sadece özgüven eksik biraz.

Ben de Furkan için heyecanlandıran oyuncu derken 30 sayı atacak adam demek istemedim(gün gelecek onu da yapacak inşallah). 20 yaşında 2 dakikada 2 üçlük atar 2 smaç vurur, blok yapar, alley oop yapar ki geçen maçta yaptı.

Bugün gerektiğinde oyun bile kurdu. Öne geçtiğimiz Cedi'nin üçlüğünde savunmayı üstüne çekip pası o verdi.

Keşke Egemen falan da fiziksel olarak biraz gelişip KSK'de süre bulabilseydi de 4te veya 5'te Barış veya Sertaç yerine izleseydik, alacağı bir ribaundla sevinseydik.

Tolga Geçim, Okben, Emircan, Berk Uğurlu... Keşke bunları da izleyebilsek. Ama yatışa geçiyorlar hemen çalışmak yerine.

3 adam var gelmeyen . Ali yi tolere ediyoruz melih ve sinanla , tabi olsa iyi olurdu

ama ersan ile omer asik i eklersen bu kadro is yapar

birine kizilacaksa onlari getiremeyenlere kizacsksin diyorum bir yandan ama sonra o zaman sirplar ne yapsin

madalya hedefliyorlar gelmeyen 5-6 tane adamlari var , onlar da deliriyordur

bu basketboldaki gelmiyorum olayi cok antipatik

Ali Muhammed'i Melih ve Sinan'la mı tolare ediyoruz

Furkan daha 20 yaşında, inanki saf yetenek olarak Bogdanovic kadar vardır ama Bogdan şanslıydı Obra gibi bir adamın yanında eğitim aldı. Efes ise yeteri kadar şans vermedi. Yazın da çocuğu 2-3 farklı alt yi milli takımı turnuvasında oynattık. Bir turnuva bitti diğerine gitti çocuk. Belki yazları biraz bireysel zaman tanısak fiziksel anlamda ve özgüven olarak çok daha iyi yerlerde olacaktı şimdi.

Son yıllarda bu kadar atletik beyaz kısa çıkmamıştır Avrupa'dan. Şut var, atletizm var. Sadece özgüven eksik biraz.

Ben de Furkan için heyecanlandıran oyuncu derken 30 sayı atacak adam demek istemedim(gün gelecek onu da yapacak inşallah). 20 yaşında 2 dakikada 2 üçlük atar 2 smaç vurur, blok yapar, alley oop yapar ki geçen maçta yaptı.

Bugün gerektiğinde oyun bile kurdu. Öne geçtiğimiz Cedi'nin üçlüğünde savunmayı üstüne çekip pası o verdi.

Keşke Egemen falan da fiziksel olarak biraz gelişip KSK'de süre bulabilseydi de 4te veya 5'te Barış veya Sertaç yerine izleseydik, alacağı bir ribaundla sevinseydik.

Tolga Geçim, Okben, Emircan, Berk Uğurlu... Keşke bunları da izleyebilsek. Ama yatışa geçiyorlar hemen çalışmak yerine.

Aynı sektörden geldiğim için Tolga ile başlayan oyuncu kuşağını birebir tanıyorum. Onların yıldız olma olasılığı çok az. Kesinlikle kendilerini yeterli buluyorlar ve üstüne koymuyorlar.

Furkan konusunda kırıcı olduysam kusura bakma. Furkan biraz korkak oynuyor. Her maç aynı çizgide yürümüyor. Sayı olarak değil yanlış anlaşılmasın.

Furkan'ın tarzı tamamen Sırbistan maçı. Çok yetenekli çok fazla opsiyonu var. Dediğin gibi atletizm, şut, oyun kurma, pasör özellikleri. Fizik eksikliği var. NBA'ye gitmesi o konuda ona yardımcı olacaktır. Gerçekten büyük fırsat.

Ali bunlardan iyi ama tolere etmek ne demek , yani az cok gorevini yerine getiriyorlar skor katkisi olarak veya savunma olarak

ama ali nin oyun kurma yetenegi yok bu ikisinde malesef

cedi vs derken bence en kritik eksik ali degil

semih bitince yerine omer asik in girebilmesi , ersanin olmasi cok olumlu etkilerdi

Ali bunlardan iyi ama tolere etmek ne demek , yani az cok gorevini yerine getiriyorlar skor katkisi olarak veya savunma olarak

ama ali nin oyun kurma yetenegi yok bu ikisinde malesef

cedi vs derken bence en kritik eksik ali degil

semih bitince yerine omer asik in girebilmesi , ersanin olmasi cok olumlu etkilerdi

Geçen sezon ortalama olarak 3 asist ile oynayan Ali'nin oyun kurma yeteneği mi?

Aynı sektörden geldiğim için Tolga ile başlayan oyuncu kuşağını birebir tanıyorum. Onların yıldız olma olasılığı çok az. Kesinlikle kendilerini yeterli buluyorlar ve üstüne koymuyorlar.

Furkan konusunda kırıcı olduysam kusura bakma. Furkan biraz korkak oynuyor. Her maç aynı çizgide yürümüyor. Sayı olarak değil yanlış anlaşılmasın.

Furkan'ın tarzı tamamen Sırbistan maçı. Çok yetenekli çok fazla opsiyonu var. Dediğin gibi atletizm, şut, oyun kurma, pasör özellikleri. Fizik eksikliği var. NBA'ye gitmesi o konuda ona yardımcı olacaktır. Gerçekten büyük fırsat.

İlk sene fizik çalışsa bir de 10-15 dakika süre bulsa yeterli. Fizik olarak mutlaka gelişecektir. Hido, Mehmet Okur da gittiklerinde çok zayıftılar sonra baya sağlam hale geldiler. Philadelphia bildiğim kadarıyla son yıllarda play off yapamayıp, son sıralarda yer alıyor. Maçların koptuğu anlarda oyuna girip o sürelerde yetenekleri görterse bile yeter ilk sene.

Cleveland'ın Kyrie Irving'i takaslarken aldığı adamlar Cedi'nin süresini etkileyecek adamlar değildir inşallah.

İlk sene fizik çalışsa bir de 10-15 dakika süre bulsa yeterli. Fizik olarak mutlaka gelişecektir. Hido, Mehmet Okur da gittiklerinde çok zayıftılar sonra baya sağlam hale geldiler. Philadelphia bildiğim kadarıyla son yıllarda play off yapamayıp, son sıralarda yer alıyor. Maçların koptuğu anlarda oyuna girip o sürelerde yetenekleri görterse bile yeter ilk sene.

Cleveland'ın Kyrie Irving'i takaslarken aldığı adamlar Cedi'nin süresini etkileyecek adamlar değildir inşallah.

Evet Phila o tarz bir takım.

Cedi konusunda ise Kyrie'yi takaslarken Jae Crowder Cleveland'a geldi. Kısa Forvet. Skor atan bir oyuncu ama Cedi'nin daha farklı ön plana çıkan özellikleri var. Savunma açısından fiziği, gücü NBA için çok uygun. Basketbol zekasınıda geliştirdi. Clevaland'ın en büyük eksikliği dar rotasyondu. Skor anlamında kafaları rahat. Cedi'ye rotasyonda inanılmaz ihtiyaçları olacaktır.

Semihe salliyoruz ama adam tek basina 40 dk pota altini kapatmaya calisiyor hem savunmada hem hucumda ,tabi ki dinleniyor ,yerine sertac giriyor . 4 kisi oynatiyor resmen

Adamlar bir basket atti hatirlar misiniz ? Stimac atti , 4-5 kere top sekti etti en son stimac atti ,asiri sevindi .. hatirlarsiniz .. o pozisyonda stimac bitti fiziken , adamlar yerine maryanovic i aldilar ... o bir iki kez faul cikardi ,hepsini de soktu , sonra o da hucum faul vs konsantrasyon kaybi yasayinca yerine kuzmic girdi

bu 3 pota alti adami da super kere super degil . ama sen tek semihle idare etmeye calisirken onlar iyi kotu 3 adami rotasyona sokuyor

jovic denen adam x faktor oldu , en kritik sutlari soktu ..

ama bizim de su hatamiz var , bogdanin durumu belli ... sutunu riske etmeyeceksin onun , yap faulu gonder cizgiye , 4 kere atacak , muhtemelen 4 unu de atar , belki 1 tane kacirir

ama o 3 lukten birini atacagi hemen hemen kesin .. ikisini de sokarsa maci kaybediyorsun zaten ... bogdana o sutlari attiran sinan ,melih veya kim savunduysa onun hatasidir

Geri
Üst Alt