Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Semihe salliyoruz ama adam tek basina 40 dk pota altini kapatmaya calisiyor hem savunmada hem hucumda ,tabi ki dinleniyor ,yerine sertac giriyor . 4 kisi oynatiyor resmen

Adamlar bir basket atti hatirlar misiniz ? Stimac atti , 4-5 kere top sekti etti en son stimac atti ,asiri sevindi .. hatirlarsiniz .. o pozisyonda stimac bitti fiziken , adamlar yerine maryanovic i aldilar ... o bir iki kez faul cikardi ,hepsini de soktu , sonra o da hucum faul vs konsantrasyon kaybi yasayinca yerine kuzmic girdi

bu 3 pota alti adami da super kere super degil . ama sen tek semihle idare etmeye calisirken onlar iyi kotu 3 adami rotasyona sokuyor

jovic denen adam x faktor oldu , en kritik sutlari soktu ..

ama bizim de su hatamiz var , bogdanin durumu belli ... sutunu riske etmeyeceksin onun , yap faulu gonder cizgiye , 4 kere atacak , muhtemelen 4 unu de atar , belki 1 tane kacirir

ama o 3 lukten birini atacagi hemen hemen kesin .. ikisini de sokarsa maci kaybediyorsun zaten ... bogdana o sutlari attiran sinan ,melih veya kim savunduysa onun hatasidir

Yaw herif şutu atacak diye faul çizgisine mi gönderilir? O zaman savunma denen şey neden var?

Semihe salliyoruz ama adam tek basina 40 dk pota altini kapatmaya calisiyor hem savunmada hem hucumda ,tabi ki dinleniyor ,yerine sertac giriyor . 4 kisi oynatiyor resmen

Adamlar bir basket atti hatirlar misiniz ? Stimac atti , 4-5 kere top sekti etti en son stimac atti ,asiri sevindi .. hatirlarsiniz .. o pozisyonda stimac bitti fiziken , adamlar yerine maryanovic i aldilar ... o bir iki kez faul cikardi ,hepsini de soktu , sonra o da hucum faul vs konsantrasyon kaybi yasayinca yerine kuzmic girdi

bu 3 pota alti adami da super kere super degil . ama sen tek semihle idare etmeye calisirken onlar iyi kotu 3 adami rotasyona sokuyor

jovic denen adam x faktor oldu , en kritik sutlari soktu ..

ama bizim de su hatamiz var , bogdanin durumu belli ... sutunu riske etmeyeceksin onun , yap faulu gonder cizgiye , 4 kere atacak , muhtemelen 4 unu de atar , belki 1 tane kacirir

ama o 3 lukten birini atacagi hemen hemen kesin .. ikisini de sokarsa maci kaybediyorsun zaten ... bogdana o sutlari attiran sinan ,melih veya kim savunduysa onun hatasidir

Semih ile eleştiren konu faul atışlarında kendini geliştirememesi. Sen başka konudan bahsediyorsun. Keşke okusan, doğru anlasan. Keşke başkalarının fikirlerine saygı göstersen. Sadece benim dediğim gibilerle olmaz bu iş.

bogdansa evet , durantsa evet, belinelli ise evet ... tabi ki iyi savunma ile suta zorlayacagin adamlar 90% inidir sutorlerin .. bu bu ekstra adamlar atiyor , engel olamiyorsun ,el uzerinden de atiyor , uzaktan da atiyor , ne yaparsan yap atiyor

bu yuzden mantigini 50% daha cok sayi yiyecegime cizgiye gondereyim ,full de cikarsa 4 sayi yerim iki hucumda diye dusunebilirsin

antrenor tercihidir ama bugun 10 saniyede yedigimiz 2 tane 3 luk ile maci verdik ...

ekstrem adamlar bunlar, elleri cok duzgun ,psikoloji yonetmeyi cok iyi biliyorlar , az daha italyaya da bu sekilde elenecektik .. 4 sayi onde iken faul yapabilirdik yapmadik 3 luk yedik ,sonra da "ee nba kalitesi" dedik ..

ayni bugun bogdaninki gibiydi

YouTube

bogdansa evet , durantsa evet, belinelli ise evet ... tabi ki iyi savunma ile suta zorlayacagin adamlar 90% inidir sutorlerin .. bu bu ekstra adamlar atiyor , engel olamiyorsun ,el uzerinden de atiyor , uzaktan da atiyor , ne yaparsan yap atiyor

bu yuzden mantigini 50% daha cok sayi yiyecegime cizgiye gondereyim ,full de cikarsa 4 sayi yerim iki hucumda diye dusunebilirsin

antrenor tercihidir ama bugun 10 saniyede yedigimiz 2 tane 3 luk ile maci verdik ...

ekstrem adamlar bunlar, elleri cok duzgun ,psikoloji yonetmeyi cok iyi biliyorlar , az daha italyaya da bu sekilde elenecektik .. 4 sayi onde iken faul yapabilirdik yapmadik 3 luk yedik ,sonra da "ee nba kalitesi" dedik ..

ayni bugun bogdaninki gibiydi

YouTube

Kim olursa olsun maç sonu değilse, adamın yüzde yüz ile 3'lük atacağına(2 tane üst üste) inanıp faul yapılmaz. Basketboldaki savunma olgusuna ters bir kere. Maç sonunda 4 sayı öndeysen de 3'lük yerim diye faul yapılmaz. Adam birisini atıp 2.'sini bilerek kaçırıp ribaundu alsa üçlük yesen ne olacak?

biz bu sekilde gidersek 2019 dunya kupasina da gidemeyebiliriz , grubumuz o kadar kolay degil ,sonra gruplar birlesecek filan , risk var

en azindan basketbolda her turnuvada variz ,olimpiyatlar haric .. basketbolda da elemelerde elenen bir takima donusmeyelim de

Kim olursa olsun maç sonu değilse, adamın yüzde yüz ile 3'lük atacağına(2 tane üst üste) inanıp faul yapılmaz. Basketboldaki savunma olgusuna ters bir kere. Maç sonunda 4 sayı öndeysen de 3'lük yerim diye faul yapılmaz. Adam birisini atıp 2.'sini bilerek kaçırıp ribaundu alsa üçlük yesen ne olacak?

Elbette ideali o sutlari yemeyecek savunma yapmandir . ama bu adamlar hakikaten ekstra adamlar .. bogdanin 2 tane 3 luk atmasi , ilk serbest atisi atip ikinciyi bilerek kacirip ,pota altindaki rebound u alip disari cikarip tekrar 3 luk yemekten herhalde 90% fazladir

hayir ornekleri de veriyorum , video koydum , o da en kritik maclarimizdan biriydi , o 3 luk yuzunden mac gidiyordu , gallinari 13 te 13 atmisken sonuncuyu kacirdi o sayede kazandik

2010 sirbistan bizim rakibimiz olmustu yari finalde , ceyrek finalde ispanyayi boyle elediler , downtown diye tabir edilen yerden teodosic in 3 lugu ile ..

2 sayi ondeyken bu tip 6 sayi yiyerek yenilmektense 2 sayi geriye duser toparlamaya calisirim .. tabi bu arada o faulleri altin degerinde olacagi zamana saklamayip ilk 3 dakikada yapanlara da selamlar

leblebi gibi faul yapiyorlar periyod baslarinda

Neyse gidip bir kadınla ofsaytı tartışmak daha mantıklı.

alayci cevap verecegine , madem saygi gostermelisin dusuncelere diyorsun sen de benim dusunceme saygi goster , ben boyle dusunuyorum , bugun olan bogdan hadisesi belli , gecen mesajimda koydugum belinelli uclugu de orada gorunuyor

baska ornekleri de yaziyla yazdim ... demek ki defalarca bu pratik aleyhte sonuc dogurmus .. bunu soyluyorum neyin dalgasini geciyorsun ,karsit fikrini soyle gec

Bobby , Ersan, Ömer üçlüsü de gelseymiş ciddi anlamda madalya konusunda şansımız olurdu bu turnuvada. Ancak kadronun bu şekliyle imkansız. İlk elemede eleneceğimizi bildiğimiz bir turnuvada oynuyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugün Belçika'ya yenilirsek büyük ihtimalle eleniyoruz.

belcikaya yenilirsek letonya macina kalir is

letonya belcikayi 28 sayi ile yendi , eger 3 lu averaja kalirsak belcikayi geceriz yenilsek bile onlara

ama ikisinden biri britanyaya yenilirse is karisir , yahut rusyadan surpriz bir galibiyet cikarirlarsa da is degisir

ornegin 3 lu averajda gruptan cikabiliriz , ama letonya devreden cikarsa belcikaya ikili averajla gecilebiliriz filan

bence belcikayi yenebiliriz ama letonyayi izledim , baya zor ..

sikintili bir sonuc bile cikabilir

Son düzenleme:
belcikaya yenilirsek letonya macina kalir is

letonya belcikayi 28 sayi ile yendi , eger 3 lu averaja kalirsak belcikayi geceriz yenilsek bile onlara

ama ikisinden biri britanyaya yenilirse is karisir , yahut rusyadan surpriz bir galibiyet cikarirlarsa da is degisir

ornegin 3 lu averajda gruptan cikabiliriz , ama letonya devreden cikarsa belcikaya ikili averajla gecilebiliriz filan

bence belcikayi yenebiliriz ama letonyayi izledim , baya zor ..

sikintili bir sonuc bile cikabilir

Letonya sürpriz galibiyet alacaktır. Belçikaya yenilirsek daha sonra Letonya'yı yensek bile onlarla ikili averaja kalırız ve eleniriz. Tablo baya kötü gözüküyor ev sahibi olmamıza rağmen.

ben rusyanin letonyayi yenemeyecegini dusunuyorum

keske rusyaya yenilmeseydik , 3 uncu olabilecegimizi sanmiyorum , tahminimce belcikayi yenersek 4 uncu , yenilirsek 5 inci kapatiriz grubu

uzulurum ama 1 galibiyetle veda da etsek basketbolculara gram laf etmem cunku kapasiteleri 100 ise 95 lik oynuyorlar ,uzun rotasyonu yok , oyun kurucu yok , ya bir macvan bile yok geri cekilip atis yapacak , var da amerikada keyifte pasam

bu kadroya obra gelsin o da bir sey yapamaz , zaten 2 dk sure vermedigi melih milli takimin en skoreri .. durumu dusunun yani

Cedi'den LeBron vari bir blok, Romanya'dan tiki taka, Porzingis'ten NBA rezitali ve daha fazlası. Eurobasket 2017'de 5. günün en iyileri.

YouTube

gruptan çıkarız da 4.lük ile 3.lük arasında ciddi fark var. Çapraz grupta lider İspanya olacak gibi ve şampiyonanın tartışmasız en büyük favorisi.

Eğer 3.olursak, diğer gruptan büyük ihtimal Hırvatlar gelecek ve kazanma şansımız var. Eğer Belçika ve Letonya'yı yenersek 3.oluruz bence.

Dün kazansaydık belki de 2.lik şansımız bile olacaktı ama olmadı.

rusyayi yenmemiz lazimdi .. gerci rusya sirplari yendi , rusyayi yenseydik 1-2-3 siralamasi yine letonya ve belcika maclarina bagli olacakti

bugun ispanya hirvatistan maci da var

gruptan çıkarız da 4.lük ile 3.lük arasında ciddi fark var. Çapraz grupta lider İspanya olacak gibi ve şampiyonanın tartışmasız en büyük favorisi.

Eğer 3.olursak, diğer gruptan büyük ihtimal Hırvatlar gelecek ve kazanma şansımız var. Eğer Belçika ve Letonya'yı yenersek 3.oluruz bence.

Dün kazansaydık belki de 2.lik şansımız bile olacaktı ama olmadı.

21:00'de Belçika ile oynuyoruz. Gevşek savunmalara çok skor atıyorlar. Çok üst düzey olmamalarına rağmen böyle bir silahları var.

Letonya maçı içinde umutlanmaya gerek yok açıkcası. Çok rahat kazanacaklar. Asıl kazanmamız gereken maç bu akşam. Zaten tersi durumda grupta havlu atıyoruz.

ben rusyanin letonyayi yenemeyecegini dusunuyorum

keske rusyaya yenilmeseydik , 3 uncu olabilecegimizi sanmiyorum , tahminimce belcikayi yenersek 4 uncu , yenilirsek 5 inci kapatiriz grubu

uzulurum ama 1 galibiyetle veda da etsek basketbolculara gram laf etmem cunku kapasiteleri 100 ise 95 lik oynuyorlar ,uzun rotasyonu yok , oyun kurucu yok , ya bir macvan bile yok geri cekilip atis yapacak , var da amerikada keyifte pasam

bu kadroya obra gelsin o da bir sey yapamaz , zaten 2 dk sure vermedigi melih milli takimin en skoreri .. durumu dusunun yani

Peki takımın başında Ergin Ataman olsaydı daha başarılı olmaz mıydık olurduk.

Geri
Üst Alt