Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Rusyadan muthis haz ettigim soylenemez ama basketbolun b sini oynamayan , bizim dahi yenebilecegimiz yunanistanin yari final yapmasina hakkaten uzulurdum

esas mac 1 saat sonra

Sinan yine bombayı bıraktın ha yunanistan mı basketbolun b sini oynamıyor, her konu hakkında yorum yapmak zorunda değilsin zorlama kendini

Yanıltmadı Rusya gayet iyi bir beşi var. Buraya kadar takımı Shved getirmişti, bugün belki ilk defa Mozgov ve Vorontsevich'den destek gördü. Shved'in maç sonu saçmalaması biraz yorgunluktan, fark kapanınca hoca panik yapıp dinlenmeden oyuna aldı.

Italya da sirplar da asiri yuzdesiz atiyorlar

belinelliyi bu kadar dusuk yuzdeli hatirlamiyorum , bogdan da kotu

sirp dev iyi , italyada datome eh iste , aradori de eh

macvan cok katki verdi

Sırbistan'ın İtalyayı yenip geçeceği o kadar belli idi. Marjanovic pota altında haksız rekabet oluşturuyor. Savunması da epey gelişmiş. Bir ara ribauntlar da epey fark atmışlardı. Sonuç normal oldu.

Sırbistan beklenildiği üzere çok rahat kazandı zaten topun Kuzmic ve Marjanovic'e inmesi yeterliydi üstüne Macvan'da çok iyi oynadı. İtalya'nın turnuva başından beri tek planı vardı Belinelli atamayınca erken koptu maç.

Bu seneki Rus takımının takım kimyası çok iyi. Beklenenin üzerinde katkı alıyorlar bir çok oyuncudan. Shved'in liderliği kabul edilmiş durumdalar ve takım sıkıştığı zaman şartlar ne olursa olsun topu ona veriyorlar. Maçtan hiç kopmuyorlar Shved dışında tüm oyuncular oyun planlarına sadık oynuyorlar ve maksimum katkı veriyorlar. İspanya'dan sonra şampiyonluğu onlar hakediyolar.

Slovenya çok iyi eyvallah kabul.Ama İspanya karşısında Gasol kardeşler Vidmar'a ilk 5 dakikada 3 faul aldırınca yamulurlar. İçeriyi deşerler İspanyollar Vidmar olmazsa.

Doncic,Dragic falan iyi oyuncu ama pota altında çok fazla üstün İspanya. Gasol kardeşler haksız rekabet yaratıyor resmen. Dragic-Doncic ikilisi çok çok iyi oynamalı, Vdimar,Randolph ekstra oynamalı.

İyi oldu be ispanyollara.en başından slovenyaya karşı sempatim vardı inş şampiyon da olurlar

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Dragic Bey napıyorsunuz?

Geri
Üst Alt