Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Maçları 4-7 veya 5-8 yapabilirlerdi. Bunun planlamasını 6 ay önceden yapmana gerek yok, 2. tur bitince de ayarlanırdı. Basit bir olay bu.

Iyi de once programini yapan eurobasket zaten , eger cakismama o kadar onemliyse o gun ayarlamalarini uefa yapsin yani

Euroleague yani uleb bunu yapabilir ama hangi dunya kupasi ya da avrupa kupasi diger bir mac sebebiyle saat degistirmis ya da ayarlamis su ana dek

Bu arada 4-7 veya 5-8 den kasit saatse , bizim saat farkimiz unutulmasin avrupa ile ingiltere ile

onlarin ogleden sonrasina da denk getirmemek lazim , ki denk geliyor ilk maclar

Aynen cl saatleri değiştirmeliydi. Milyarlarca insan bu akşam letonya-slovenya maçını izleyecek ve cl maçları öksüz kalacak. Nasıl bir trollsün anlamadım ki.

Maçları izlenmeyen fiba, izlenmesi için de planını ona göre yapması gereken de onlar.

Isteyen istedigini izler , ben salondayim , 4 senede bir yapilan bir organizasyon , CL ise her sene var

ayrica kac kez ulkemizde yapiliyor bunlar

fibanin basta hakem olmak uzere diger elestirildigi seylere katiliyorum ama eurobasket in gunu saati herseyi belirlenmis takimlarin dinlenme sureleri ayarlanmis

onlar bir sey bilmiyor gsc forumundaki murat sinan bilmem ne akil veriyor

baya mantikli

Beyler Slovenya'nin onemli bir ekisigi bir seyi mi var ? 2 oran veriyor basketten ciddi anlayan takip eden birileri varsa gerek eksiklerle ilgili gerekse amac analizi olarak yorum olabilir miyim cok acil ?

Arkadasim ben bir seyirci olarak karsısında cl maçları olmasaydı bu maçları izlerdim ama şu iki gün bu maçları izlemeyeceğim. Adamlar maclarin takip edilmemesini istiyorlarsa doğru yoldalar. Neyse.

Beyler Slovenya'nin onemli bir ekisigi bir seyi mi var ? 2 oran veriyor basketten ciddi anlayan takip eden birileri varsa gerek eksiklerle ilgili gerekse amac analizi olarak yorum olabilir miyim cok acil ?

Ben ust oynadim . Slovenya burun farkiyla onde gorunuyor , ikisi de sert takim degil , elleri duzgun adamlardan olusuyorlar

slovenya biraz daha tecrubeli ama genel olarak denk gorunen takimlar

bu macta her sonuc olasi

Slovenya baska zaman yakalasa bu letonyanin ismi anilmaz ama bu turnuvada slovenya eskisine gore daha iyi , ama letonya 3-4 misli daha iyi

hizli hucum ,blok , rebound gibi istatistiklerde slovenya ustun ama 3 sayilik atislarda letonya daha iyi

yani sora sora turnuvanin en sonucu kestirilmesi zor ve her yere gidebilecek macini sordun dostum

Slovenya baska zaman yakalasa bu letonyanin ismi anilmaz ama bu turnuvada slovenya eskisine gore daha iyi , ama letonya 3-4 misli daha iyi

hizli hucum ,blok , rebound gibi istatistiklerde slovenya ustun ama 3 sayilik atislarda letonya daha iyi

yani sora sora turnuvanin en sonucu kestirilmesi zor ve her yere gidebilecek macini sordun dostum

Beni Porzingis korkutuyor :/

Turnuvanın en iyi top oynayan iki takımı çok kral maç oluyor. Porzingis maçı ortaya getirdi son iki dakika.

Bu iki takim ve arti ispanyanin dunya kupasi elemelerinde rakibimiz oldugunu hatirlatirim

bunlari asmamiz gerekiyor

95-92'de kaçan smaç sonraki topta hücum ribaundu ve Dragic'in basketi bütün oyun burada bitti. Yalnız faul sayıları birbirine bu kadar yakınken 21 faul fazla attı Slovenler zaten 17 sayı fark buradan geldi. Kısaları bire birde savunamadı Letonya.

Luka Doncic-Dragic. Bu 2 adam bu takıma şampiyonluk getirebilir ancak ben hala İspanya-İtalya finali olup. İtalyanların kupayı göğüsleyeceği düşüncesindeyim.

İtalya'nın ben yarı finale çıkabileceğini düşünmüyorum.

Daniel Hackett, Marco Belinelli, Alessandro Gentile, Gigi Datome, Danilo Gallinari, Nicolò Melli, Andrea Bargnani Bu adamlar bu turnuvada hiçbir maçta kendilerini tamvererek oynamadılar rakipler kolay diye. Sırpları eler italya bakın görün.

Her yerleri oynasa ne olur. ? Alt üstü İtalya milli takımı ekstra bir performansları falan yok. Topu alan üçlük atmaya çalışıyor. Böyle basketbol oynanmaz. İtalya yarı finali göremez. Belinelli falan çok bencil isimler, topu ver alayım üçlük atayım. Ancak bu !

Her yerleri oynasa ne olur. ? Alt üstü İtalya milli takımı ekstra bir performansları falan yok. Topu alan üçlük atmaya çalışıyor. Böyle basketbol oynanmaz. İtalya yarı finali göremez. Belinelli falan çok bencil isimler, topu ver alayım üçlük atayım. Ancak bu !

Şuan zaten güncel basketbol bu yönde. En uzundan kısaya kadar şutor takımlar. İzle ve gör o zaman ne diyeyim. Altı üstü dediğin kadro. İspanyadan sonra en iyi kadrodur.

Basketbolu az takip et yahu ! Daniel Hackett'ı falan en son 5 sene önce mi izledin. ?

Basketbolu az takip et yahu ! Daniel Hackett'ı falan en son 5 sene önce mi izledin. ?

Avrupa basketbolunu çok takip etmem genelde NBA i takip ederim. Hacket dışında eleştirecek adam bulamadığın için yazdın o ismi heralde. Diyorum sana bekle ve gör. İtalya en kötü yarı final oynar.

Geri
Üst Alt