Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

letonya macini kaybedecegimizi dusunuyorsak o zaman rusyayi gecmeyi ongormen lazim , yani yine bugun sirplarin kazanmasini istiyor olman lazim , anlamadim ki sendeki mantigi ben

sanki 4 uncu olmak icin senaryo kuruyor gibisin , 4 uncu olmamak icin senaryo kurman lazim

Rusya'ya zaten kaybetmişsin. ve Rusya Sırbistan'ı yendi ve yenmese bile Rusya'yı geçmen için bu adamların İngiltere veya Belçika'ya kaybetmeleri lazım. Bu da hayal ürünü.

Rusya'ya zaten kaybetmişsin. ve Rusya Sırbistan'ı yendi ve yenmese bile Rusya'yı geçmen için bu adamların İngiltere veya Belçika'ya kaybetmeleri lazım. Bu da hayal ürünü.

sevgili burak , ben de onu diyorum . mac esnasinda bunu vurguladim skor belli degilken , sirplarin 2-3 sayiyla kazanmasi cok iyi olurdu . ayni seyi diyoruz yahu ,neden itiraz etme yoluna gidiyorsun ki bana

sirplar kazansa idi , biz sirplari yendigimiz anda 3 lu averajda atacagimiz sayiya gore onde olabilecektik , simdi ise sirplari yenersek en iyi ihtimalle sirplari gecebiliriz.

bu yuzden soyledigim suydu . rusya bizi ,sirplar ruslari yenmis olacakti ve biz daha sirplarla oynamadik

rusyanin kazanmasi kotu oldu , iste simdi ruslarin letonyaya belcikaya vs yenilmesi lazim , ama yenilmesinler , onlari da yensinler artik , cunku letonya belcika da rakiplerimiz

Son düzenleme:
sevgili burak , ben de onu diyorum . mac esnasinda bunu vurguladim skor belli degilken , sirplarin 2-3 sayiyla kazanmasi cok iyi olurdu . ayni seyi diyoruz yahu ,neden itiraz etme yoluna gidiyorsun ki bana

sirplar kazansa idi , biz sirplari yendigimiz anda 3 lu averajda atacagimiz sayiya gore onde olabilecektik , simdi ise sirplari yenersek en iyi ihtimalle sirplari gecebiliriz.

bu yuzden soyledigim suydu . rusya bizi ,sirplar ruslari yenmis olacakti ve biz daha sirplarla oynamadik

rusyanin kazanmasi kotu oldu , iste simdi ruslarin letonyaya belcikaya vs yenilmesi lazim , ama yenilmesinler , onlari da yensinler artik , cunku letonya belcika da rakiplerimiz

Söylemek istediğim ise Belçika ve İngiltere dışında galibiyet alamayacak olmamız. Bu durumda zaten bu tarz konulara kafa yormaya gerek yok.

Umut veren bir takım için bu söylediklerin doğru ama en başından anlatmak istediğim. Şuan ki takım için bunlar geçerli değil malesef.

En azından turnuva içinde aklımızda kalan tek güzel hatıra Cedi Osman'ın NBA'de bizleri mükemmel bir şekilde temsil edeceğinden şüphemiz olmaması.

Rusya turnuva öncesi gereksiz gömüldü ya Shved-Fridzon-Kurbanov-Vorontsevich-Mozgov gayet iyi bir beş. Şimdilik tek sorun Shved'in eline fazla bakıyorlar, son çeyrek adam iki dakika dinlendireyim dedi anında geri düştüler.

Melih?? Ilk 5? Bu adamin arkasi saglam heralde. Fenerde bile sirf kupa kaldirsin diye tutuyolar hala.

Semih Erden, Cedi Osman, Barış Hersek, Melih Mahmutoğlu ve Kenan Sipahi beşiyle başlıyor.

Melih Mahmutoğlu direk döl ısrafıdır hocam. Sen şaşırmışsın ama. Bu adama süre vermen bile saçma.

@Furkan Korkmaz mı dedi o

Pr8o3O.jpg

Son düzenleme:
sertac sanlının mıllı takımda ne ısı var ? 2 tane ayrı mıllı takım kursam sertacı almam sevıye olarak cok ama cok altta.

Cediii

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cedi müthişsin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kusura bakmayin ama nasil melih rezaletken com
hakliydiysak bugun de herkesi susturdu adam

Kusura bakmayin ama nasil melih rezaletken com
hakliydiysak bugun de herkesi susturdu adam

Tek maç ölçü olamaz. Özellikle rakip İngiltere ise. Gayet zayıflardı. Bir zahmet atsın.

Maç boyunca Ufuk Sarıca Melih'i takıma kazandırmak için süre verdi. Takımdakiler haddinden fazla top kullandırdı.

Belli bir miktar sayı bulması bizleri susturabileceği anlamına gelmiyor. Geçen şampiyonada atacaktı. Rusya maçında atacaktı. Letonya, Sırbistan maçında atmalı. İngiltere'ye değil.

Hocam sen, ben, o, bu, şu değil önemli olan. Melih'in şu maç sayı atması birşey değiştirmez. Ölçü değil.

Asıl atması gereken maçları söylüyorum. Rusya maçında boş 3'lük kaçırdı son periyotta. Onu atacaksın. Geçen şampiyona kaçırdıklarını saymakla bitiremezsin. Onu atamıyorsan İngiltere'ye 50 sayı atman bir işe yaramaz. Melih maça çıkmasa Milli takım gene kazanacaktı.

Geri
Üst Alt