Burak KARATAŞ1
Kırmızı Üye
- 19 Temmuz 2017
- 1.091
- 0
- 336
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu gencleri cok takip ettim. Cok iyidiler, ama belirli noktadan sonra stagnation basladi. Cedi zaten karakter olarak müthis bir cocuk, harbiden turnava kazanirsin bu cocuk ile. Hedo´yu, Memo´yu da gectim, cok iyidiler, belki Cedi onlarin seviyesine gelemez, ama Milli maclarda daha bile faydali olabilir. Memo ve Hedo hep bir lay lay lom icerisindeydi bazi zamanlarda. Cedi sahada gereken herseyi yapiyor, müthis bir cabasi var. Bu takim icinde Cedi´ye cok yazik oluyor.
Fizik dogru, ama neden ? Bizim cocuklara genc yastan igne de veriliyor halbuki. Beslenmelerine mi dikkat etmiyorlar, ki aptal mi bunlar. Mesela Metecan... Onun icin bir scout mu, hoca mi amerikada 15 yaslarinda, yas grubunun en iyi oyuncusu diyordu. Böyle bir cocuk kendini neden Türkiye´ye sinirlar ?
Yazik... Hepsi yildiz olabilirdi, ama umuyorum ki, iyi birer role player olmalari da yeterli olur artik...
YouTube
Onuralp bana kalirsa en yetenekli gencimiz... Ancak onun ile ilgili de potansiyalini full kullanabilecek mental yapiya sahip olmadigina yönelik, duyumlar aliyoruz.
Bugün maçımız yok mu
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırvatistan maçı biletleri sadece banamı pahalı geldi ?
Omer Onan ntv spordaAlt yas gruplarinda rekabet sorunu var bence. Özellik ile bu özel yetenekler, belki 17-18 yaslarinda ligde amerikalardan forma kapacak seviyede olamazlar, ama o alt yapidaki diger cocuklar ile oynamalari icin fazla iyi. Yani ciksa A takima forma giyemeyecek 2-3 sene, cikmaz ise, 2-3 sene cok alt yetenekte rakipler ile oynayacak...
Transition konusunda bu bir sorun.
Ikinci sorun bana kalirsa bu Milli mac aralari. Oyuncular ya hep idmanlarda, yada yazin milli takimda. U takimlarda. Sonra derken, yine yeni sezon. Fizik yapmak icin de pek zaman kalmiyor.
ABD´deki sisteme bu yüzden hayranim. Hersey bireysel. aylarca tatilin oluyor, ve istedigin gibi kullanabiliyorsun. Aliyorsun özel kocunu, ve calisiyorsun 1 ay skillerini, 1 ay fizigini derken, gelismis sekilde giriyorsun sezona... Sonrasinda zaten idman yok fazla, hep mactan maca is yapiyorsun, gelisimini sagliyorsun.
Omer Onan ntv sporda
Sure alamayan yerli genc oyuncular
Icin federasyonun ligde yeni bir takim olusturulmasi dusuncesi varmis
Efes fb Gs bjk vs kuluplerden genc sure bulamayan yerlileri bu takima dahil edip
Ligde rebakete sokup sure almarini istiyorlarmis.
Umarim bi an once gerceklesir bu proje.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi