Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Tam tersi 15 yıldır bu işi layıkıyla yapıyor diye tabir etti :D Blumsu nerede ezdi ?

Murat'tı onu diyen. İhsan sonra "Ama bu turnuvada hiç ritmini bulamadı" dedi. Blums ilk topla buluştuğunda bırakın o atsın dedi İhsan.

Bu hakemin annesini...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tam tersine Türk basketbolu yeni jenerasyonu yakaladı. 4 sene sonra her turnuva ya şampiyonluk adayı olarak giricez potansiyel olarak. Furkan NBA de star olma potansiyeline sahip ki alt kategorilerden beri takip ederim. Cedi desen NBA de swingman olabilecek durumda ilerde çok daha büyük rollere soyunabilir. Arkadan onuralpbitim geliyor TÜRKİYE BASKETBOL TARİHİNİN EN YETENEKLİ BASKETBOLCUSU. Doğru yetiştirilirse NBA starı olur. 18 YAŞINDA. Onun yanında birde muhaymin mustafa var siyahi. Kıbrıslılar türkiyede basketbol oynuyor efesin alt yapıda. Onun dışında kenan çok iyi bir guard her takıma lazım. Arkadan Ömer Faruk Yurtseven geliyor. Bu cocukta büyük potansiyel. 2.17 boyu var NCAA da oynuyor. Tahmin olarak NBA e draft olursa 22-28 arasından girebilir 1. tur. Ve saymadığım bir ton yetenek var.

İnşallah Furkan, son birkaç turnuvadır sürekli olarak aşağıya doğru gidiyoruz, artık toparlamamız ve yukarıya çıkmamız gerek.

teknik faul alan sadece bizimkiler herhalde

Teknik almış herif ne yaptığını bile göstermiyor sonra da diyorki sadece biz aldık İtalyan crybaby

sertac oynasa bari bukadar adam oynamisken :D

kosova sanki pandik yiyormus gibi cikardigi sesleri artik bir zahmet biraksa.

Jedi Osman da ben pek bir ozellik gormuyorum Cleveland ne buldu bunda acaba

Şutör61'i al da 2 dk izleyelim Ufuk.

Haydi boşverin olacak iş değil. Bu takıma kısa sürede 3-4 net ilk 5 oyuncusu girmezse unutun Milli Takım'dan başarıyı. İzlemeyeceğim sinir bozucu çünkü.

Porzingis varken daha konsantreyiz savunmada ama porzingis çıktığı zaman dünya kadar üçlük yedik blums'tan. ilginç

İnşallah Furkan, son birkaç turnuvadır sürekli olarak aşağıya doğru gidiyoruz, artık toparlamamız ve yukarıya çıkmamız gerek.

3-4 sene sonra milli takım tarihinde görülmemiş bi takım ortaya çıkabilir. Özellikle onuralp in bu sene efeste göstereceği performans çok önemli. 18 yaşında A takıma çıktı. Orada iyi işler yaparsa aynı doncic gibi nba takımlarının ilgisini çekebilir. Bu turnuva başlamadan önce gruptan çıksak yeter dedim. Öylede gözüküyor ispanyayla oynayacağız. Onlar bizi çok büyük ihtimal yener. Metafizksel olaylar olursa şansımız var :D Sonraki turnuvalarda bu takım çok farklı şeyler yapacaktır.

Porzingis varken daha konsantreyiz savunmada ama porzingis çıktığı zaman dünya kadar üçlük yedik blums'tan. ilginç

Portzingis oyundayken herkes portzingise oynuyor letonyada. Port çıkınca bertans blums ve diğer bertans dahil tüm şut atan oyuncular tehdit oluşturuyor.

Geri
Üst Alt