Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.937
- 23.492
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle gözüküyor. Mücadeleye eyvallah ama çok yeteneksiz adamlar yahu.
Turnuvalarda oldugumuz surece erken de elensek ; bu takimla grubu gecmek de bir seydir
ama mutlaka her turnuvada olmamiz lazim , eger is futboldaki gibi mehter takimina donerse basketbolda cok gerileriz
Basketbolda turnuvayı kaçırma gibi bir imkan yok.
Hem çok takım alıyorlar hem de futbola kıyasla basketbolda daha iyi bir yerdeyiz. Bunda bir çok ülkede basketbola çok fazla önem verilmemesinin payı da var tabii ki.
Dostum bu klise bir cevap ama
bak 4 takimli gruptayiz . Letonya isvec ukrayna ile
burada ilk 3 cikiyor tamam , ama burada oynadiklarinla aldigin skorlar ikinci gruba tasiniyor ve tekrar oynamiyorsun , 6 mac bu grupta
sonra capraz gruptan ispanya , slovenya , karadag ve belarustan 3 tanesi ile birlesiyorsun
birlesme sonrasi 6 takimli grupta ilk grupta oynamadiklarinla ic dis toplam 6 mac yapiyorsun
ve o 6 li gruptan ilk 3 cikiyor
sozun kisasi surada yazdigim takimlardan max 2 tanesine gecilme hakkin var
nasil turnuvaya katilmama sansi yok diyorsun bu tablodaki rakiplerle ?
Ardında bi denver veya Brooklyn gibi mezar takımları kalmayacak Allahtan.LeBron abisi seneye takımdan ayrılıcak %95. Cedi keşke takaslansaydı bu sene başka takıma. CAVS onun için en kötü yer. En kötü NBA yöneticileri CAVS ta. Cocugun kariyeri bitirmezler inşallah.
Abartıldığı falan yok çeşitli sebeplerden elimizde yetenek anlamında son derece kısıtlı kadro var.Ufuk sarıca ve milli takım inanılmaz abartıldı bence. Yendiğimiz 2 takım basketbolla alakası olmayan britanya ve belçika hocasız da yenmek gerek. Hicbir hedef mac kazanılmadi.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni formatı incelemedim. Eğer format değişti ise dediğin gibi daha zorlamıştır net olarak. Bu bahsedilen Dünya Kupası için mi? Avrupa Şampiyonası için mi?
Ardında bi denver veya Brooklyn gibi mezar takımları kalmayacak Allahtan.
isaiah drose kevin love gibi iyi adamlar kalıcak bişeyler öğrenebileceği.
bu sene patlar ise lebron gidince süresi de artar
Rusya da müthiş bir takım değil ya bence. Yani tamam mücadele iyi de zaten kazanılan 2 maç da çok kolay rakipler.Abartıldığı falan yok çeşitli sebeplerden elimizde yetenek anlamında son derece kısıtlı kadro var.
Şapkadan tavşan çıkaracak oyuncu 2-3 oda gününde olursa.
Ama baya düz oyuncularımız bile çabalıyor , çabalarını herkes takdir ediyor . Hakediyorlarda.
Genel çapta anket yap kimse Rusya veya Letonya'yı yeneriz demedi zaten dişimize görede değillerdi bizden üstün oldukları barizdi , ona rağmen zorluyoruz tecrübe ve bi kaç sebepten sonuca ulaşamadık.
Hocam o rakipler kolay ama diğerleride zor epey zor , ben hakettiklerini düşünüyorum bizimkilerin alkışı.Rusya da müthiş bir takım değil ya bence. Yani tamam mücadele iyi de zaten kazanılan 2 maç da çok kolay rakipler.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ikinci tur maçları ne zaman
Ikinci tur maçları ne zaman
2019 dunya kupasi icin bu
anlattigim takim ve format var , 12 mac oynayacagiz 6 ic 6 dis .. bahsettigim takimlarla bahsettigim sekilde
yani iki letonya ,iki slovenya , iki ispanya macimiz var
karadag belarus isvec ve ukraynayi pek bilmiyorum nasillar
ama neticede slovenya ispanya ve letonyadan en az birini gecmek zorundayiz , aksi takdirde dunya kupasi da yok , 2021 leri filan bekleriz basket turnuvasi izlemek icin