Eurobasket 2017 | 31 Ağustos-17 Eylül | ŞAMPİYON SLOVENYA!

Litvanya Yunanistan maçının son anları zevkli geçeceğe benziyor izleyin

Yunanistan şov yapıyor

Berkan Yavuz Hocam düşündüğümüz gibi yunanistan vurdu geçti gruptan zar zor çıktılar ama ekol olmak böyle birşey

Yunanistan gruplarda kaybederek rakibi seçti istediğini de aldı. Bir tek Valanciunas'ı tutacak adam yoktu, bir de belki Kuzminskas'ın bire birleri. Kalnietis'in Sloukas ve Calathes'e ezileceği belliydi zaten.

Yunanistan kazanır diye düşünüyordum. Kazanmış. İki ekol ama Litvanya'nın Kuzminskas-Macuilis-Valanciunas dışında opsiyonu yoktu. Juskevicius'un da şutları girmeyince olan bu oldu. İlk 5 dakikasını izlemiştim. Printezis gayet büyük bir winner ayrıca Calathes üçlük attı gördüm. !

Letonya-Slovenya çeyrek finali nefis maç olacak nefis. Biletler ucuz olsa giderdim ama tamamen elitler gitsin diye yapmışlar resmen.

Vallahi ayıp ya. 60 liradan aşağı bilet yok. Kim ayarlıyor acaba fiyatları? Kendi evimizde dev şampiyona var ama ne adam akıllı reklamı yapıldı, ne fiyatları ucuz?

İyi ki 2020 Olimpiyatları bize verilmemiş.

Siz farkinda misiniz halen bilmiyorum ama dunya kupasina sadece katilabilmek icin bu 3 haneli sayilara ulasan letonya , ispanya , ve slovenya takimlarindan birini gecmemiz gerekiyor

Letonya-Slovenya çeyrek finali nefis maç olacak nefis. Biletler ucuz olsa giderdim ama tamamen elitler gitsin diye yapmışlar resmen.

Vallahi ayıp ya. 60 liradan aşağı bilet yok. Kim ayarlıyor acaba fiyatları? Kendi evimizde dev şampiyona var ama ne adam akıllı reklamı yapıldı, ne fiyatları ucuz?

İyi ki 2020 Olimpiyatları bize verilmemiş.

ben kombine baya ucuza almistim 4 uncu kattan ama hepsinde en asagi oturuyoruz iki salonda da engel kontrol vs yok

74-86 kaybederiz. Cedi 20 atar. Onlarda marc gasol 25 sayı 14 ribaund yapar.

Fazla iyimsersin bence. İspanya eğer sıkarsa rahat 30'a yatırır. Hırvatistan maçı dışında tüm takımları 30-40'a yatırdılar zaten.

Pota altında ezici üstünlükleri var. Rubio,Rodriguez zaten NBA oyuncusu. Rusya ve Sırbistan maçlarında 1 galibiyet alınsa belki her şey farklı olabilirdi.

Fazla iyimsersin bence. İspanya eğer sıkarsa rahat 30'a yatırır. Hırvatistan maçı dışında tüm takımları 30-40'a yatırdılar zaten.

Pota altında ezici üstünlükleri var. Rubio,Rodriguez zaten NBA oyuncusu. Rusya ve Sırbistan maçlarında 1 galibiyet alınsa belki her şey farklı olabilirdi.

Saha avantajı var ve ispanya asla öyle acımasız bir takım olmadı benim gözümde. Hırvatlarda zorlayınca onları bu tarz bir skor aklıma geldi.

Geri
Üst Alt