- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Litvanya Yunanistan maçının son anları zevkli geçeceğe benziyor izleyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Litvanya Yunanistan maçının son anları zevkli geçeceğe benziyor izleyin
Fark 5'e indiğinde açtım şansa Yunanistan yürüdü gitti ?Yunanistan vurdu öldürücü darbeyi.
Fark 5'e indiğinde açtım şansa Yunanistan yürüdü gitti ������
@Berkan Yavuz Hocam düşündüğümüz gibi yunanistan vurdu geçti gruptan zar zor çıktılar ama ekol olmak böyle birşey
karadağ, letonya'yı yenecek
Letonya-Slovenya çeyrek finali nefis maç olacak nefis. Biletler ucuz olsa giderdim ama tamamen elitler gitsin diye yapmışlar resmen.
Vallahi ayıp ya. 60 liradan aşağı bilet yok. Kim ayarlıyor acaba fiyatları? Kendi evimizde dev şampiyona var ama ne adam akıllı reklamı yapıldı, ne fiyatları ucuz?
İyi ki 2020 Olimpiyatları bize verilmemiş.
74-86 kaybederiz. Cedi 20 atar. Onlarda marc gasol 25 sayı 14 ribaund yapar.
Fazla iyimsersin bence. İspanya eğer sıkarsa rahat 30'a yatırır. Hırvatistan maçı dışında tüm takımları 30-40'a yatırdılar zaten.
Pota altında ezici üstünlükleri var. Rubio,Rodriguez zaten NBA oyuncusu. Rusya ve Sırbistan maçlarında 1 galibiyet alınsa belki her şey farklı olabilirdi.
Saha avantajı var ve ispanya asla öyle acımasız bir takım olmadı benim gözümde. Hırvatlarda zorlayınca onları bu tarz bir skor aklıma geldi.