EuroBasket A Grubu 4.Maç | Polonya 84-83 Türkiye | 4 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: EuroBasket A Grubu 4.Maç | Polonya 84-83 Türkiye | 4 Eylül | Maç Sonucu

Son topa gelene kadar ne büyük hatalar var. Son bölümlerde en skorer iki oyuncumuz (Enes-Emir) kenarda. Şaka gibi.

hakem berbattı bu ilk faktör taabi ki..ama sonuçta bu macı buraya getirmememiz gerekirdi.yalnız dikkat ettiğim nokta mac boyunca pota altından cok rahat sayı bulduk.orhun ene de bunu düşünerek son topta ömer ile enes birlikte başladı oyuna.bence orhuna haksızlık etmeyelim sorun keremdeydi.bir türlü karşısındaki adamın üzerinden topu uzunlara geciremedi,hemde 12 saniye olmasına ragmen..mecburen üçlük sallamak zorunda kaldı sonuçta.yakıştıramadım keremin kalitesine acıkcası.kimse hayal kurmasın ispanyayı yensek bile polonya britanyaya en az 15 sayı fark yapar.gecmiş olsun..

ya bırak . takım tam gazı yakalıyor atmaya başlıyoruz beyfendi rakip takım koçu gibi mola alıp havayı dindiriyor. tam 12 snyeyi nasıl oynattığına bak . kadro seçimine bak. hepsi rezillik

Tutku bu takımda mutlaka olmalıydı.Kerem yerine Ender girdikten sonra oyunun hakimiyetini kaybediyoruz.

Son topta pick and roll hücumu yapılmaz.Rakipler bunu düşünerek savunur.Son topta topu Hidoya vereceksin kötü oynabilir ama o bay son çeyrek ben onun son saniyede şut kaçırdığını görmedim.Hakemlere girmiyorum bile Fibada böyle hakemler varsa çok güzel.Son top için en fazla çizersin 4 numara çıkar dışarı perdeleme yapar 2 veya 3 rakibini perdeye takar ve çıkar şutu sokar veya şutu iyi olan bir isim topu alır gider birebir üzerinde şut atar.Ben basketbol oynamış biri olarak yazıyorum.

Yapılacak şey belli ver Hidoya boy avantajıyla her türlü yapardı o sayıyı.Açıkçası ben yarın İspanyayı yeneceğimizi sanmıyorum.Bu moralsizlikle işimiz çok zor.

Bırakın laga lugayı ülkücü liseliler gibi, Polonya gibi basketbolun köy takımından 84 sayı yemişiz. Hala Türk düşmanları bık bık bık...

enes kanterin eli sıcak iyi işler yapıyor. ama bizim hoca adamı durmadan cıkartıyor. icerden iyi sayılar atıyor ya ondan istememiştir. yahun sen nasıl hocasın. son 12 saniyede nasıl bir oyun cizdin. kerem mac boyu top getirmedide. son 12 saniyede niye sorumluluk verdin.

Olurmu takımda Oğuz Savaş var, Hidayet var Cenk var onların oynaması lazım. Hidayet'in hareketlerini birdaha izleyin, olmadık yerde sut atıyor 3'ü kaçıyor biri giriyor. Uyudu resmen bu maçta uyudu, İzzeti aldın kadroya madem oynatsana, güvenmiyorsan neden aldın kadroya açıklasın ben bunu istiyorum.

Son topta pick and roll hücumu yapılmaz.Rakipler bunu düşünerek savunur.Son topta topu Hidoya vereceksin kötü oynabilir ama o bay son çeyrek ben onun son saniyede şut kaçırdığını görmedim.Hakemlere girmiyorum bile Fibada böyle hakemler varsa çok güzel.Son top için en fazla çizersin 4 numara çıkar dışarı perdeleme yapar 2 veya 3 rakibini perdeye takar ve çıkar şutu sokar veya şutu iyi olan bir isim topu alır gider birebir üzerinde şut atar.Ben basketbol oynamış biri olarak yazıyorum.

Yapılacak şey belli ver Hidoya boy avantajıyla her türlü yapardı o sayıyı.Açıkçası ben yarın İspanyayı yeneceğimizi sanmıyorum.Bu moralsizlikle işimiz çok zor.

Çok haklısın ben hücumu görünce maç gitti dedim 2 saniye kalmış Kerem Tunçeri topu dışarda sektiriyor.

hidayet,oğuz,cenk,izzet ........................

e ozaman furkanın suçu neydi?

bu akşam dua edeceğiz ispanya yensin diye

sonra tekrar dua edeceğiz ispanya yı yenelim diye

sonra bir kez daha dua edeceğiz britanya bu polonya yı yensin diye

edelim kardeş parayla değil nasıl olsa

Cevap: EuroBasket A Grubu 4.Maç | Polonya 82-81 Türkiye | 4.P | NTV Spor

Hiçbir hoca bu durumda dış atış diye bir taktik çizmez saçmalama bence renkdaş.12 sn vardı son topu onlara bırakmak istemedi Ene buda çok doğru.Topu Kerem'e verdi oyala dedi 5 sn falan kalınca hareketlen topu içeri indir faul aldıralım atarsak kazanırız dedi.Her akl-ı selim adamın çizeceği taktik budur.Ama Kerem karşısına uzunu alınca ne geçebildi ne pas verebildi.Macbur şutu denedi.

Karşısına uzun geçeceğini düşünmedi mi ? Bir Allah'ın kulu girse perdelemeye ne olacak. Hidayet'in bunu akıl etmesi lazım ama o maddi manevi düşünsün.

Bırakın laga lugayı ülkücü liseliler gibi, Polonya gibi basketbolun köy takımından 84 sayı yemişiz. Hala Türk düşmanları bık bık bık...

Polonya kötü takım olabilir.Çok rahat yenmemiz gerekebilir doğrudur.Ama biz neden hakemi de yenmek zorundayız ? Hakemin ordaki amacı neydi acaba.Sen bunları düşünme tabi bizimkiler de robot ya her attıkları girsin.

bu sene bu heriflerin arpası az geldi.başbakan bi 20 milyon daha verseydi bakın nasıl oynarlardı.

Cevap: EuroBasket A Grubu 4.Maç | Polonya 82-81 Türkiye | 4.P | NTV Spor

Hiçbir hoca bu durumda dış atış diye bir taktik çizmez saçmalama bence renkdaş.12 sn vardı son topu onlara bırakmak istemedi Ene buda çok doğru.Topu Kerem'e verdi oyala dedi 5 sn falan kalınca hareketlen topu içeri indir faul aldıralım atarsak kazanırız dedi.Her akl-ı selim adamın çizeceği taktik budur.Ama Kerem karşısına uzunu alınca ne geçebildi ne pas verebildi.Macbur şutu denedi.

Kendimce doğru olan şeylere saçmalık demen Orhun Ene'nin yetersiz olduğu gerçeğini değiştirmez hocam.Mola alınmasaydı da moladan sonraki oyunu oynayabilirdik.Kerem penetre etmedi öyle olmadı böyle olmadı hakem kötüydü bunların hepsi birer bahane.Biz bugün kötü oynadık hocam kenardan müdahaleler de kötüydü dolayısı ile yenilgi kaçınılmazdı.Kenarda Sinan otururken Cenk Akyol'un sahada olmasını anlamıyorum Furkan evinde bizler gibi maçları seyrederken İzzet'in orada olmasını anlamıyorum son iki maçtır geçen sene iyi oynadığımız ikili oyunları neden denemiyoruz anlamıyorum Tutku Cevher gibi oyuncular neden kadroda değil bunu da anlamıyorum.Çok savruk şekilde hücum deniyoruz hocam Ersan dışında dış şut tehdidimiz yok iki maçtır.O zaman neden topu içeriye indirmiyoruz.Ben ne hakeme kızarım ne de sahadaki basketbolcuya ben tamamen Orhun Ene'ye kızıyorum ve yineliyorum Orhun Ene bence yetersizdir.

Hakemin hataları göz ardı edilemez ama bu seviyedeki takımımzında en azından son hücumda bir switch üzerine zorlama üçlük atmak zorunda kalmaması gerekirdi bana kalırsa.İşler çok farklı bir boyuta büründü yenilginin ardından.Yarın İspanya'yı yenemezsek muhtemelen eleneceğiz...

Olurmu takımda Oğuz Savaş var, Hidayet var Cenk var onların oynaması lazım. Hidayet'in hareketlerini birdaha izleyin, olmadık yerde sut atıyor 3'ü kaçıyor biri giriyor. Uyudu resmen bu maçta uyudu, İzzeti aldın kadroya madem oynatsana, güvenmiyorsan neden aldın kadroya açıklasın ben bunu istiyorum.
furkanı almadıda izzeti. alıyor. eger alıyorsan süre vereceksin. sinanı bile oynatmıyor adam. cenk akyol dogru dürüst oynamıyor. furkan en azından ribaund canavarı. dönen topları toplardı. bedava sayı yemezdik.

her avrupa maçından sonra hakemleri konuşuyoruz. Geçmişte bunlara nasıl acılar cektirdiysek artık herkez bizi yıkmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt