Eurobasket | Türkiye 58-64 Litvanya | Maç Sonucu

Cevap: Eurobasket | Türkiye - Litvanya | Ntvspor | Canlı

Esmeral'le, Melisa olsaydı takımda o zaman işler değişebilirdi.

Yasemin Horasan aldığı her hücum ribaundunu rakibe veriyor. :o

yaemin horasana bak ya aldıgı topu rakibe veriyor

dünden sonrada basket seyredesim gelmiyor...sırf ışılı seyrediyorum wallaaa...

oHa 3 lük şans yanımızdaydı.

Birsel'den 3lük 42-54

Birsel Türkiye'den attı.

yahu esra şencebe top sektiremiyorsa tugba palazoglu hicbirşey sektiremiyordur. hayır yani düzelir inşaallh diyorum ama yok kardeşim. bu kadın her takıma zarar verir. boşuna kendimizi kandırmayalım.

Esra: savunma sıfır, adam geçme sıfır, şutunun eskisiyle alakası yok. Hangi özelliği Tuğba'dan iyi onu söylesene? Tuğba'nın savunması 10 kat iyi diyorum ben mesela.

haybi bakalım be

2 atış nevlin geri geliyoruz

yahu esra şencebe top sektiremiyorsa tugba palazoglu hicbirşey sektiremiyordur. hayır yani düzelir inşaallh diyorum ama yok kardeşim. bu kadın her takıma zarar verir. boşuna kendimizi kandırmayalım.

Şurda anlaşalım Tuğba oyun kuruculuk da yapabiliyor. Yani 1-2 numara oynar. Esra sadece 2 numara oynar. O yüzden top sürmesi daha kötüdür Esra'nın. Tuğba Esra'dan 5 kat daha iyi ve etkili savunma yapar. Burası da kesin. Boş 3lükleri Tuğba da sokar Esra da hadi burda eşit diyelim. E neresi üstün Esra'nın ?

Koç'a ışıl be birsel'i erken kullanması lazımdı.İhsan doğru söylüyor. Anca eli belinde maç izliyor.

Çok geç kaldık son çeyreğe 7-8 sayı farkla girilseydi o zaman maçı alabilirdik ama bu 5 yorulunca ne olcak bide orası var macın sonunda hangi 5 sahada olucak ?

Esra: savunma sıfır, adam geçme sıfır, şutunun eskisiyle alakası yok. Hangi özelliği Tuğba'dan iyi onu söylesene? Tuğba'nın savunması 10 kat iyi diyorum ben mesela.

durmadan faul yaparak savunma yapacaksa hic yapmasın. mesela top sürmesi tugbaya gör daha iyi. defansının tugbadan eksik kalır yanı yok. top calma özelligi cok. oda iyi 3 lükcüdür. tugba durup dururken hatalı yürüme yapıyor.

Geri
Üst Alt