Eurocup 15/16 ÇF 2.Maç | Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih | M.S | 22 Mart | YARI FİNALDEYİZ!

Aslanim benim Aslanlarim helal ulan yavrularim benim
Birgün ölürsem kalpten Galatasaray aşkından oldu dersiniz layn namimiz yürüsün ?

CdlvKGjW4AANVMa.jpg

Ergin Ataman: "Ülkemizin yaşadığı zor günlerde Türk halkını bir nebze mutlu etmeyi başardık. Allah'ın izniyle kupayı Türkiye'ye getireceğiz"
Ergin Ataman: "Çocuklarımla gurur duyuyorum, çok zor bir işi başardılar."

Bayern Münih 10 fark yemez... fark 4 yada 5 olsaydı belki turu geçerdik ama 10 sayı büyük dezavantaj..

Jhon Bryant ilk maçta pota altını domine etti resmen... bu iş sadece Lasme ile olmaz.. Eurocup transfer sezonu bitmeden önce uzun oyuncu alınması gerekirdi...

Uzun oyuncu alınmadı, üstüne Dorsey gitti.. Dorsey belki katkı vermıyordu ama Gönderilmesi bana göre büyük bir hata... Lasme 4-5 dakika dinleniyordu Dorsey varken...

Ayrıca Bayern Münih'in kısaları bizim kısalardan daha iyi... daha iyi şut sokuyorlar... Bunu söylemekten hoşlanmıyorum ama Bayern Turu geçti gibi...

Hahahahahahahaha

Helal olsun keşke futbol takımı başında da böyle yürekli adamlar olsa

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Ooo cakma Beyazıt Öztürk baskanda orada

Ergin Ataman ve Fatih Terim, bu adamlara inanmayan peşinden gitmeyen Galatasaray lı değildir!!!!!!!

Bayern Münih 10 fark yemez... fark 4 yada 5 olsaydı belki turu geçerdik ama 10 sayı büyük dezavantaj..

Jhon Bryant ilk maçta pota altını domine etti resmen... bu iş sadece Lasme ile olmaz.. Eurocup transfer sezonu bitmeden önce uzun oyuncu alınması gerekirdi...

Uzun oyuncu alınmadı, üstüne Dorsey gitti.. Dorsey belki katkı vermıyordu ama Gönderilmesi bana göre büyük bir hata... Lasme 4-5 dakika dinleniyordu Dorsey varken...

Ayrıca Bayern Münih'in kısaları bizim kısalardan daha iyi... daha iyi şut sokuyorlar... Bunu söylemekten hoşlanmıyorum ama Bayern Turu geçti gibi...
HAHAHAHAHAHA

tapatalk

Koyduk mu John Bryant ayısı koyduk mu Pesiç çirkefi ?

21 tane üclük kacirmisiz

vay be

Bu takımı içeride eleyeceğimiz ayan beyan ortadaydı. İlk maçın son bölümündeki saçma sapan hataları baz alıp burada enseyi karartıp öldük bittik eridik nağmeleri düzenleri sevinç içerisinde görmek de ayrı keyif :D Takıma sallamadan önce biraz nefes almak da fayda var. Artı bu takımın geleceği belirsiz, arkasında yönetim yok, hoca geleceğini bilmiyor buna rağmen inanılmaz bir iş çıkarıyorlar. Kaldı ki şu kupayı alırsak yönetimin eli de sıkışacak. Bütçeyi küçültme konusunda sıkıntıya girecekler. Ergin Hoca'da bunun farkında. Parkenin Aslanlarına teşekkürler. Yıllardır sıkıntılarla boğuşup yine de her platformda kafaya oynamayı başarıyorlar daha ne olsun ? Basketbol şubesi kapatılsın diyenlere de bir not. Galatasaray'ı son yıllarda bu kadar iyi temsil eden bir branş daha bulun da öpüp başınıza koyun.

Ümit catara kebab yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

1 dahakine Robben'i de getirin lan

Kan ter içinde kaldım vallaha.
En son savanovic'in suta kol kaldırırken gordum kendimi.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt