Eurocup 15/16 ÇF 2.Maç | Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih | M.S | 22 Mart | YARI FİNALDEYİZ!

Şu aslantepe salonumuzda açılırsa harika olacak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence futboldan kısalım. Bu akşam baya gururlandım . Uzun süredir GS avrupada yaşatmamıştı bunu.

Selcuk beyzadesini gonderin basketbol butcesi iki katina ciksin parayi oraya gecirince.

Şerefsiz Ahmet Cakar intertoto kupasi demis bu mac icin.

Ne kompleksli bir insan lan bu. Biz CL de ceyrek final oynarken Fenerbahce AL de yari final oynadi diye daha basarili diyordu.

AL ne peki?

Bu arada CL dedim de aklima geldi.. Vay be ceyrek final, ardindan Chelsea ye karsi kafa kafa ya ceyrek final mücadelesi veriyorduk iki sene önce.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Fbliler bu kupaya cöp diyor dogru mu

Basket maçı biletleri ne kadardır tahminen. Bilen varmı. Mesela bugunkü maçın bilet fiyatı nedir. Birde nerden satın alıyoruz acaba ?

Eurocupun altında 2 kupa geldi ama bunu alırsak zirveye biz oturucaz :)

Anadolu Efes Getirdi ''Koraç Kupası'' 1996 Yılında..

Beşiktaş 4 sezon önce Eurocup'un bir alt seviyesi olan Eurochallenge kupasını getirdi...

Eğer Biz Eurocup'u alırsak ülke'ye en büyük kupayı getirmiş olacağız..

Daha sonra Hedefimizi Euroleague kazanmak olacak.. en büyük kupa euroleague kupası

İnşAllah

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gran Canaria iyi takım ama en büyük sıkıntı ilk maç Abdi İpekçi de. İkinci maç deplasmanda oynanacak. Burada 15 sayı fark yapsak dahi turu orada verebiliriz deplasmanda kötü oynuyoruz. İnşallah ilk maçta öldürücü darbeyi vururuz. Bu arada finale kalırsak kupa Abdi İpekçi de kalkacak.

eurolige katılmak icin bu kupayı istiyoruz bu kadar cok bunu anlamıyolar işte

Bu kupayı almazsak Dursun takımı dağıtır ve Ergin Ataman da takımdan ayrılır. Ama Avrupa'nın 2 numaralı kupasını aldığımız anda o bütçe seve seve korunur hatta artar.

son dakikalar kalbim sıkıştı geberiyordum

buna alışsanız iyi olacak çünkü biz ERGİN ATAMAN'ın heykelini dikecegiz heykelini

adamlar maç boyunca 3 tane üçlük attı reyiz nasıl yazdın bunu :D

Maçı geç açtım ve o sıralar her attıkları girdi gibiydi. Mesela onların bize verdiği boş pozisyonları biz onlara verseydik turu geçemezdik. Biz feci kaçırdık

Maçı geç açtım ve o sıralar her attıkları girdi gibiydi. Mesela onların bize verdiği boş pozisyonları biz onlara verseydik turu geçemezdik. Biz feci kaçırdık

7/28 attık bizde iki takımda rezildi allahtan yoksa tur tehlikeliydi .d

Onlar ilk maçta kullandı o haklarını

Bütçe lazımmış Sneijderi yolla gelen parayı kullan mantıklı

Geri
Üst Alt