Euroleague Kadınlar Takip Başlığı

Cevap: Euroleague Kadınlarda Diğer Maçlar

Babkina da güzel kız

74-56 fener aldı macı

Günün sonunda sürpriz sonuç alınmadı favorilerin hepsi kazandı, umarım bizde kazanıp yarına moralli çıkarız.

Tamane'nin oynadığı oyun fena değildi. Hiç hoşuma gitmedi bu durum.

Fenerbahçe 74-58 Beretta Famila Maç Sonucu

Ivana Matovic 25 sayı

Penny Taylor 24 sayı

Zane Tamane 9 sayı 10 ribaund

Angel McCoughtry 9 sayı

Nevriye 6 sayı

Esmeral 1 sayı

Erkic 16 sayı

Ford 14 sayı 12 ribaund

McCarville 10 sayı

Cohen 8 sayı 8 asist

Birsel'in bu aralar formsuz olması güzel ama Tamane beklediğimden daha iyi durumda. Eğer Matic, Silciute'den biri gününde olmazsa pota altı üstünlüğünü verdik demek.

2 takım arasında kalite farkı var.Dediğim gibi Işıl süre almassa ve Ceyhun saçmalamassa ezer geçeriz.

Elimde bilet evdeyim,finale kalırsak gideceğim ama...:)

Ros Casares'in de ne olduğunu herkes görmüştür,bayan basketbolun menajerlik oyunu olsa kuramassın şu kadroyu.İzlemek büyük keyif.

Elimde bilet evdeyim,finale kalırsak gideceğim ama...:)

Ros Casares'in de ne olduğunu herkes görmüştür,bayan basketbolun menajerlik oyunu olsa kuramassın şu kadroyu.İzlemek büyük keyif.

Ben zaten İpekçi´nin sihirine inanıyorum kupayı kazanmak için,başka ihtimal yok zaten.O takımın erkek versiyonunun o salonda kaybettiğini gördükten sonra doldurursak herşey olabilir.Tabi bayan takımının o atmosfere vereceği reaksiyon önemli.

Önce Deanna Nolan'ı ardından Cheryl Ford'u izlemek güzeldi gerçekten, efsena Detroit Shock kadrosunun iki yıldızı. :tiphat:

Katie Smith de olsa keşke.

Ben zaten İpekçi´nin sihirine inanıyorum kupayı kazanmak için,başka ihtimal yok zaten.O takımın erkek versiyonunun o salonda kaybettiğini gördükten sonra doldurursak herşey olabilir.Tabi bayan takımının o atmosfere vereceği reaksiyon önemli.

Onlarla baş edecek uzunumuz yok maalesef belki Tina işte,zaten içerde bize 30 atıp gitmişerdi.Hayırlısıyla bir finale kalalım sonrası allah büyük,tribünle falan elimizden geleni yaparız.

beyler sadece birincimi çıkıyo bu gruptan öyleyse kötüymüş...

2 takım arasında kalite farkı var.Dediğim gibi Işıl süre almassa ve Ceyhun saçmalamassa ezer geçeriz.

Fowles ve Alba olsa katılırdım ama şu an bizim kadromuzun onlarınkinden üstün olduğunu düşünmüyorum.Kupa maçında gördük ki fenerin en zayıf bölgesi pota altı savunması.Fowles yokken o zaafı nasıl kullanacağız merak ediyorum.

Onlarla baş edecek uzunumuz yok maalesef belki Tina işte,zaten içerde bize 30 atıp gitmişerdi.Hayırlısıyla bir finale kalalım sonrası allah büyük,tribünle falan elimizden geleni yaparız.

İnşallah finalde Casares ile oynarsak o maçtan önce erkek takımının CSKA maçını izletsek aslında,imkansızı başarmanın ne olduğunu görsünler ve motive olsunlar:)

Fowles ve Alba olsa katılırdım ama şu an bizim kadromuzun onlarınkinden üstün olduğunu düşünmüyorum.Kupa maçında gördük ki fenerin en zayıf bölgesi pota altı savunması.Fowles yokken o zaafı nasıl kullanacağız merak ediyorum.

O zamanda pota altına indiren oyuncu yoktu Taurasi dışında,şimdi Ticha var.İyi beslersek Tina parçalar feneri.

Kupa maçının başında Nevriye-Matovic, Tina-Fowles'a karşı oldukça iyiydi bu ikisinin faul problemine girip Nevin'in oyuna girmesiyle pota altında üstünlük kurmuştuk. Şimdi onlara Tamane eklendi bizden Fowles çıktı, eğer Sulcuite Matic'ten biri ekstra katkı vermezse pota altı onların.

Kupa maçının başında Nevriye-Matovic, Tina-Fowles'a karşı oldukça iyiydi bu ikisinin faul problemine girip Nevin'in oyuna girmesiyle pota altında üstünlük kurmuştuk. Şimdi onlara Tamane eklendi bizden Fowles çıktı, eğer Sulcuite Matic'ten biri ekstra katkı vermezse pota altı onların.

Reis seni bu kupadaki şansımız için çok umutsuz görüyorum.Ceyhun´un etkileri heralde.Rahatla yahu,Angel ve Peny birazda Nevriye dışında b.ktan bir takım.

Ne kadar az katkı verse de Melisa da çıktı o kadrodan.

Reis seni bu kupadaki şansımız için çok umutsuz görüyorum.Ceyhun´un etkileri heralde.Rahatla yahu,Angel ve Peny birazda Nevriye dışında b.ktan bir takım.

Bence Wisla'dan bile kötüyüz ama şansımıza çok kolay gruba düştük final şansımız var. Fenerbahçe de çok kötü ancak bilmiyorum bakacağız bugün, takım Türkiye Kupası'nda ilk iki maçta güzel sinyallerle belli etmişti bugün de görelim.

Geri
Üst Alt