Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
Cevap: Euroleague Kadınlarda Diğer Maçlar
Babkina da güzel kız
Babkina da güzel kız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimde bilet evdeyim,finale kalırsak gideceğim ama...
Ros Casares'in de ne olduğunu herkes görmüştür,bayan basketbolun menajerlik oyunu olsa kuramassın şu kadroyu.İzlemek büyük keyif.
Ben zaten İpekçi´nin sihirine inanıyorum kupayı kazanmak için,başka ihtimal yok zaten.O takımın erkek versiyonunun o salonda kaybettiğini gördükten sonra doldurursak herşey olabilir.Tabi bayan takımının o atmosfere vereceği reaksiyon önemli.
2 takım arasında kalite farkı var.Dediğim gibi Işıl süre almassa ve Ceyhun saçmalamassa ezer geçeriz.
Onlarla baş edecek uzunumuz yok maalesef belki Tina işte,zaten içerde bize 30 atıp gitmişerdi.Hayırlısıyla bir finale kalalım sonrası allah büyük,tribünle falan elimizden geleni yaparız.
beyler sadece birincimi çıkıyo bu gruptan öyleyse kötüymüş...
Fowles ve Alba olsa katılırdım ama şu an bizim kadromuzun onlarınkinden üstün olduğunu düşünmüyorum.Kupa maçında gördük ki fenerin en zayıf bölgesi pota altı savunması.Fowles yokken o zaafı nasıl kullanacağız merak ediyorum.
Kupa maçının başında Nevriye-Matovic, Tina-Fowles'a karşı oldukça iyiydi bu ikisinin faul problemine girip Nevin'in oyuna girmesiyle pota altında üstünlük kurmuştuk. Şimdi onlara Tamane eklendi bizden Fowles çıktı, eğer Sulcuite Matic'ten biri ekstra katkı vermezse pota altı onların.
Kupa maçının başında Nevriye-Matovic, Tina-Fowles'a karşı oldukça iyiydi bu ikisinin faul problemine girip Nevin'in oyuna girmesiyle pota altında üstünlük kurmuştuk. Şimdi onlara Tamane eklendi bizden Fowles çıktı, eğer Sulcuite Matic'ten biri ekstra katkı vermezse pota altı onların.
Reis seni bu kupadaki şansımız için çok umutsuz görüyorum.Ceyhun´un etkileri heralde.Rahatla yahu,Angel ve Peny birazda Nevriye dışında b.ktan bir takım.