Europa Universalis IV

Medieval 3 çıksa da oynasak, ikidir warhammer diye bir şey çıkarıyor o neyse artık.

Osmanlı'yla başladım 2-3 kere parçalandım bitti oyun sonra kavradım çok geniş bir hakimiyet alanına ulaştım. zırt pırt isyan çıkıyordu sonunda dayanamadım isyanlara yine kaybettim oyunu aşırı kazık yav.

Medieval 3 çıksa da oynasak, ikidir warhammer diye bir şey çıkarıyor o neyse artık.

Valla TW tarihsel oyunlarını bayadır oynuyorum fantasy oyunu (warhammer) yapılınca keyfim kaçmıştı ama alıp deneyince zevkli geldi biraz da lore'a dalınca 60 saatimi keyifle harcadım devam ederdim de vakit olmuyor birkaç aydır. 2. oyun çok daha iyi deniyor..

Medieval 3 gelmeyecek bu arada daha önce yapılmayan bir dönemde geçecek yeni "historical title". Victoria dönemi olabilir deniyordu bi ara..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hearts of iron 4 oynuyorum, alıştım sayılır ama arada sırada elim ayağım dolaşıyor saçma sapan şeyler yapıyorum. (Savaş esnasında donanmayı saçma sapan bir yere yollamak vs gibi)

8 martta eklenti paketi çıkacak, klasik olarak indirime girer bütün paketleriyle beraber alacağım güzel modlar var.

1 dk önce sildim bu oyunu

oynamayın kanser olursunuz

Son düzenleme:
Hearts of iron 4 oynuyorum, alıştım sayılır ama arada sırada elim ayağım dolaşıyor saçma sapan şeyler yapıyorum. (Savaş esnasında donanmayı saçma sapan bir yere yollamak vs gibi)

8 martta eklenti paketi çıkacak, klasik olarak indirime girer bütün paketleriyle beraber alacağım güzel modlar var.

oyunu öğretsene bana abe

Reis geçen 5 dakika dayanamadım diyen sen miydin? :D

Reis geçen 5 dakika dayanamadım diyen sen miydin? :D

Hoi 4 hariç hepsini almıştım, ben demiş olabilirim onu ama hoi 4 için dememişimdir zira daha yeni oynuyorum onu. CK2 veya EU4 için demişimdir büyük ihtimalle, stellaris'i çözdüm mesela ama zevk alamadım pek.

Bu sefer eşeği sağlam kazığa bağladım satın almak yerine malum yollardan deneme yolunu seçtim.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

abi hoi değil onu biliyorum jahodan da izledim.

abi dilenci değilim bana bi yüropa öğretir misin

Yok öğretemem. Ben de bilmiyorum çünkü, ruhumu daraltıyor o oyun arayüzünden midir nedir ruhumu daraltıyor.

750 saati devirmiş bulunuyorum
hala rookie sayılırım diyebilirim

saati 5 liradan eu4 dersleri verilir

iletişim için @Fuat Ekinci'ye pm atmanız yeterlidir

EU4' ve stellaris'i steam üzerinden satın almamak gibi bir hata yaptım zamanında aldığım oyunları steam'e ekleme şansım var mı ? Bir ara yeniden denemeyi düşünüyorum çünkü EU4'ü lakin steam üstünden olmadığı için mod yüklemek falan zor.

Geri
Üst Alt