Eurovision 2010 Final | Tebrikler maNga 2. Olduk

Cevap: Eurovision 2010 Final | Tebrikler maNga 2. Olduk

Ermeni solist ile Romanyalı solist bin basar Lena'ya.

Edit:Tabi birde Ukraynalı

AYNEN kızın bi güzelliği yok

1. Almanya'nın olacağı belliydi . Ben Yunanistan'ın ilk 3e gireceğini düşünüyorum ancak 6. oldular . 2.likte bizim için büyük bi başarı bence .

Eurovision'un oylama saçmalığına bir düzenleme gelmesi lazım.Çok sıradan organizasyona dönüştü.Herkes biliyor hangi ülkenin hangi ülkeye oy vereceğini.Biz azerilere,azeriler bize.Yunanlar ruma,rumlar yunana.Çok saçma bu.

Fransa'nın şarkısı çok müthişti.Adamlar çok geride kaldı oylamada

Azeri kıza çok üzüldüm.

En iyi şarkı gerçekten bizimdi.

Almanya'nın güzeldi ama bizimki kadar değil.

Siyasi olaylar olmasa 1. olurduk.

Eurovision'un oylama saçmalığına bir düzenleme gelmesi lazım.Çok sıradan organizasyona dönüştü.Herkes biliyor hangi ülkenin hangi ülkeye oy vereceğini.Biz azerilere,azeriler bize.Yunanlar ruma,rumlar yunana.Çok saçma bu.

Fransa'nın şarkısı çok müthişti.Adamlar çok geride kaldı oylamada

Bu yarışmayı önemseyen ülkelerin müzik piyasasında ağırlıkları yok. Önemsemeyen İngiltere ise tam tersi müzik piyasasının kalbi. Yani tamamen geçici bir eğlenceye hizmet eden ve müzikte ezilmiş küçük ülkelerin bu ezikliğini biraz olsun bastırmaya yönelik olarak düzenlenmiş bir yarışma.

Buradan çıkıp da efsane olan tek grup ABBA'dır ki Eurovision'a da ihtiyaçları yoktu onların.

Tamamen siyasi ve çocukça bir organizasyon.Neden bu kadar takılırız bu saçma yarışmaya onu da bilmem.Ülkelerin dostluklarını bununla ölçersek "müzik" bunun neresinde?.... Komşular birbirine oy verir,müzik olgusunu göz ardı ederler...

Yine de Manga'yı kutlarım.

fft16_mf670780.Jpeg

Bu yarışmayı önemseyen ülkelerin müzik piyasasında ağırlıkları yok. Önemsemeyen İngiltere ise tam tersi müzik piyasasının kalbi. Yani tamamen geçici bir eğlenceye hizmet eden ve müzikte ezilmiş küçük ülkelerin bu ezikliğini biraz olsun bastırmaya yönelik olarak düzenlenmiş bir yarışma.

Buradan çıkıp da efsane olan tek grup ABBA'dır ki Eurovision'a da ihtiyaçları yoktu onların.

Tamamen siyasi ve çocukça bir organizasyon.Neden bu kadar takılırız bu saçma yarışmaya onu da bilmem.Ülkelerin dostluklarını bununla ölçersek "müzik" bunun neresinde?.... Komşular birbirine oy verir,müzik olgusunu göz ardı ederler...

Yine de Manga'yı kutlarım.

Çok doğru:animation:

İsmail YK ile katılalım Feyisbuk feyisbuk desin o müthiş dansını yapsın 1.olmazsak asın lan beni

Bence Ajdar ile katılalım.Şarkısıda çikita muz olsun.1. oluruz.:D

Ermenistan adına yarışan kız da feciymiş.Ah ulan ülkeden kaybediyorsun yavrum.

Lenaaa ! Sanırım aşık oldum ! :heart: :o

la ermeni kız az kalsın hepimiz ermeniyiz dedirtiyodu.

Geri
Üst Alt