Eurovision'a Devam Edilsin Diyenler

134. Eurovision Yapılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .
Zaten her zaman açıktı, bedava kullanıcılara 50 kredi veriyorlar. Her müzik yapılışında iki farklı seçenek sunuyor ve burada her beste için 5 kredi harcıyorsun, yani bir denemede 10 kredi harcıyorsun. Şu an v3.5 herkese açıldı ve bunun sayesinde kalitesi daha arttı. En önemlisi, artık 2 dakika sınırı yok, şarkı süresi 4 dakikaya yükseldi. Kesinlikle 1. Suna.ai Eurovision yarışmasını destekler, ve katılırım.

Suno.ai bir yarisma düzenliyecek para ödüllü

1 milyon mu katılalım hemen

Yapabiliriz ama trollüğü engellemek adına bazı kurallar koymak lazım

1. Şarkı sözlerinin belirli bir uzunlukta olması şart, çok kısa olmamalı.

2. Bunun dışında, şarkı sözleri kendine özgü olmalı, yani başka bir şarkının sözünü alıp yeni bir melodiyle sunmak kabul edilmez.

3. Eğer hiç şarkı sözü yazma yeteneği yoksa ChatGPT'ye yazdırılabilir.

4. Şarkı sözlerinin bir anlamı olmalı, trollük olmamalı.

5. Şiir dışında her türlü müzik türü serbest olmalı (Rap, Arabesk, Pop, Rock, Metal, vb.).

Bunun dışında aklıma başka bir kural gelmedi ama sadece bu işi ciddiye alanlar katılsın.

Katılanlara en az 4-5 gün süre verilmeli çünkü her zaman istenilen sonuç çıkmıyor müzik yaptırınca.

1. Şarkı sözlerinin belirli bir uzunlukta olması şart, çok kısa olmamalı.

2. Bunun dışında, şarkı sözleri kendine özgü olmalı, yani başka bir şarkının sözünü alıp yeni bir melodiyle sunmak kabul edilmez.

3. Eğer hiç şarkı sözü yazma yeteneği yoksa ChatGPT'ye yazdırılabilir.

4. Şarkı sözlerinin bir anlamı olmalı, trollük olmamalı.

5. Şiir dışında her türlü müzik türü serbest olmalı (Rap, Arabesk, Pop, Rock, Metal, vb.).

Bunun dışında aklıma başka bir kural gelmedi ama sadece bu işi ciddiye alanlar katılsın.

Katılanlara en az 4-5 gün süre verilmeli çünkü her zaman istenilen sonuç çıkmıyor müzik yaptırınca.
Bu kurallar okey ek olarak küfür, hakaret vb laflara da izin veremeyiz.

Bu kurallar okey ek olarak küfür, hakaret vb laflara da izin veremeyiz.
Üstad suno ai tarzı bir şey olursa ben katılamayabilirim ama. Direkt serbest konsept eski tarzda bir ESC için bekliyordum ben :uhu: Bugünden parçam bile hazırdı :asd:

Son düzenleme:
Üstad suno ai tarzı bir şey olursa ben katılamayabilirim ama. Direkt serbest konsept eski tarzda bir ESC için bekliyordum ben :uhu: Bugünden parçam bile hazırdı :asd:
Atacım merak etme suno konusunu daha değerlendiriyoruz bu yaz rahat rahat yapıcaz yarışmaları :D

Atacım merak etme suno konusunu daha değerlendiriyoruz bu yaz rahat rahat yapıcaz yarışmaları :D
giphy.gif

Alfabecilerin Şampiyonlar Ligi finali, gitgide geyleşiyor birde. Geçin gitsin yav

Geri
Üst Alt